Wees er snel bij. Het aantal plekken is beperkt.

Van niets naar een modaal inkomen in zes maanden door het verkopen van je eigen producten via Amazon

Zelfs als je nog nooit een product online verkocht hebt en geen technische kennis hebt

Laat me je wat vragen stellen…

 • Heb je nauwelijks vrije tijd om aan je gezin te besteden?
 • Krijg je (te) weinig waardering van je baas?
 • Zit je vast in je baan en mis je uitdaging?
 • Mis je de vrijheid om je leven te leiden zoals je dat zelf wilt?
 • Wil je bijverdienen zonder dat dit een dagtaak is?
 • Wil je graag reizen, maar is dit niet mogelijk?

Als het antwoord op één van deze vragen JA is, dan is de AMZ MASTERCLASS  iets voor jou.

“Het verdienmodel van de komende jaren: Het verkopen van je eigen producten via Amazon”

 

Het verdienmodel in een notendop:  

Stap 1: Vind een product waar veel vraag is op Amazon

Stap 2: Zoek een goede leverancier in China

Stap 3: Maak een goede productpresentatie op Amazon 

Stap 4: Lanceer je product naar pagina 1 op Amazon

Niet via een webshop

De tijd dat je een webshop winstgevend kon runnen in je vrije tijd vanaf je zolderkamer is voorbij. Sterker nog, ik ben van mening dat als je online producten gaat verkopen je beter geen webshop kunt beginnen: de concurrentie is moordend en de marketingkosten rijzen de pan uit.

Meeliften op het succes en het miljoenenpubliek van externe verkoopplatformen zoals Amazon is veel aantrekkelijker. Go where the traffic is.

Waarom met eigen producten

Geen concurrentie op jouw private label product

De markt wordt overspoeld met aanbieders van dezelfde (merk)producten, met als resultaat dalende prijzen. Dit probleem heb je niet met een eigen private label product.

Aanzienlijk hogere marges 

Aangezien je bij de bron (fabrikant) inkoopt en verkoopt aan de consument, is je marge maximaal. Geen “middlemen” die ook een graantje willen meepakken.

Toetredingsdrempel is veel lager geworden

Het internet heeft zakendoen met China enorm vereenvoudigd. Via skype of mail leg je eenvoudig contact met leveranciers en de tijd dat je hele containers moest afnemen ligt inmiddels ook ver achter ons. Met een kleine investering kun je reeds aan de slag.

Nu is het juiste moment

Er is geen betere tijd in de geschiedenis van de mensheid geweest om producten te verkopen. Het internet zorgt ervoor dat de grenzen vervagen.

Waar je 10 jaar geleden met een fysieke winkel een bereik van duizenden mensen had, heb je nu via het internet de wereld aan je voeten liggen. Je kunt jouw product eenvoudig onder de aandacht van een miljoenenpubliek brengen.

Wat het nog aantrekkelijker maakt is het feit dat het online verkopen nog maar in de kinderschoenen staat. Slechts 15% van alle retail aankopen vindt op dit moment plaats via internet. De verwachting is dat dit percentage binnen 5 jaar verdubbelt. Over potentie gesproken.

De voordelen van dit model

 • Geen (dure) website nodig.
 • Geen taalproblemen bij het verkopen over de grens. Amazon neemt de klantenservice over.
 • Slechts een zeer lage investering in goederen is noodzakelijk. Met een paar honderd euro kun je al van start.
 • Alle leveringen aan en retourzendingen van klanten worden door Amazon afgehandeld.
 • Geen enkele technische kennis nodig met betrekking tot online verkopen.
 • Weinig arbeidsintensief model. Amazon neemt het meeste van het werk uit handen.

Het bewijs dat het werkt

Internet wordt tegenwoordig overspoeld met cowboys die allerlei verdienmodellen proberen te verkopen zonder dat ze zelf succesvol zijn geweest. Ik volg alleen cursussen van mensen die ook echt doen wat ze onderwijzen; practice what you preach. Dat gezegd hebbende wil ik ook openheid van zaken geven.

Ik, Marco Coninx, ben schrijver van het boek ‘Verover Europa via Amazon” en verkoop sinds 2009 online via diverse eigen webshops en sinds 2013 via Amazon. Met het account dat sinds 2013 actief is op Amazon heb ik in 2019 ruim 2,5 miljoen euro omzet gedraaid met een marge onder de streep van 19%. Ruim 95% van deze omzet kwam uit producten die ik uit China importeer.

In 2016 heeft mijn vriendin ook een Amazon account gestart met heel andere producten en een totaal startkapitaal van € 2.000,-. Onderstaand de resultaten over 2019.

De tijd die ze momenteel per week aan dit account kwijt is, is slechts 5 uur!!

Mijn vriendin heeft haar baan kunnen opzeggen en heeft nu veel meer quality time met onze kinderen en kan haar dagen indelen zoals zij dat wil.

Wat leer je in de cursus

Herken je het volgende? Je hebt een cursusdag gevolgd, bent razend enthousiast en wilt met de stof aan de slag gaan. De volgende dag op het werk komt er een probleem op je bord en is de cursus niet meer top of mind. Als je een paar dagen later je aantekeningen bekijkt, vraag je je af; hoe zat het ook al weer precies. Dit wil ik vermijden.

Mijn cursus bestaat uit 1 fysieke ‘les’dag waarbij ik door alle stappen loop die nodig zijn om succesvol te worden. Na afloop van deze dag ontvang je een log-in voor een video cursus (van dik zes uur) waarin alle stappen nogmaals uitvoerig worden besproken.

Modules in de cursus:

1. Mindset

 • De mindset die de kans op succes maximaliseert
 • Het stellen van doelen
 • Het maken van een plan van aanpak

2. Starten van je Amazon business

 • Inschrijven bij de KVK
 • Wat heb je nodig om een Amazon account te openen?
 • Wat dien je over BTW te weten?

3. Het vinden van het juiste product

 • Hoe bepaal je of er voldoende vraag is naar je producten
 • Hoe bepaal je of je voldoende marge overhoudt

4. Het vinden van de juiste leverancier

 • Hoe en waar vind je goede betrouwbare fabrikanten
 • Hoe leg je contact met fabrikanten
 • Wat zijn de beste betaalopties
 • Hoe kun je je order verzekeren
 • Waar moet je op letten bij verscheping
 • Hoe pak je een goede product inspectie aan

Alles wat van belang is bij import vanuit China komt aan bod.

5. Branding

 • Goede merknaam verzinnen
 • Hoe kun je goed goedkoop een goed logo laten ontwikkelen
 • Het maken van een goed design voor je verpakking
 • Hoe kun je je merk registeren

6. Het maken van een optimale product propositie

 • Hoe maak je een geweldige titel
 • Hoe vind je relevante zoekwoorden voor jouw product die converteren
 • Waar moet je op letten bij het maken van foto's
 • Waar moet je op letten bij het maken van een super productbeschrijving en hoe kun je dit voor nog geen € 10,- uitbesteden

7. Het lanceren van je product op Amazon

 • Hoe zorg je voor je eerste product reviews
 • Hoe zorg je dat je product direct sterk uit de startblokken komt op Amazon
 • Het aanmaken van een sponsored products campagne

8. Verdere optimalisatie/groei en beheer

 • Wat zijn je top zoekwoorden die converteren en hoe verwerk je die in je listing
 • Hoe zorg je voor een gestage groei van je productreviews
 • Hoe bescherm je jouw product op Amazon tegen hijackers

Enkele reacties van cursisten

Ik heb de cursus van Marco gevolgd en de stappen uit de videotraining toegepast, wat me veel tijd bespaard heeft. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. De informatie die Marco geeft is eenvoudig te volgen en biedt houvast in alles wat te maken heeft met het opzetten van je eigen Amazon business. 

Naast de cursussen heb ik meerdere malen contact gehad met Marco over specifieke vragen die ik had tav mijn amazon business. Hij is altijd bereid om mee te denken om je business te laten groeien. Dankzij Marco heb ik diverse producten in de top 10 van Amazon gekregen. Zo heb ik een gedegen amazon business kunnen opzetten waarvan ik kan leven. 

Frank 

Deze cursus is een super waardevolle training. Tijdens de training wordt het hele traject doorlopen: van het analyseren van producten om te komen tot een geschikt product tot en met het verbeteren van je productverkoop op Amazon. Het is een hele praktische en duidelijke training die je stap voor stap door het verkoopproces op Amazon leidt. Marco heeft ruime ervaring met verkopen via Amazon, tijdens de training krijg je heel veel tips en tricks om je product op Amazon succesvol te verkopen. Na de training heb je toegang tot een community waar je terecht kunt met eventuele vragen. Ook de video’s die je na de training nog kunt bekijken zijn heel waardevol. Ik ben kritisch en heb verschillende trainingen gevolgd maar dit was de beste en meest praktische training! De training is ECHT een AANRADER voor iedereen die op Amazon wil gaan verkopen of net is gestart met verkoop via Amazon!!

Nicole – een enthousiaste cursist

Marco heeft een duidelijke en complete cursus in huis waarbij alle facetten van het verkopen aan Amazon aan bod komt. Hij legt je in duidelijke stappen uit wat je moet doen om succesvol te worden ondersteund met digitale hulpmiddelen. Er is ruimte voor vragen en support, ook na de cursus wat erg fijn is als startende verkoper. Zeker een goede investering!

Stephan 

Marco is absoluut een specialist op het gebied van verkopen via Amazon! Na het volgen van deze cursus was het zeer duidelijk wat er voor ons nodig was om onze handel succesvol te kunnen gaan verkopen op dit reusachtig platform. Een aanrader voor iedereen die serieus en snel wilt starten met verkopen via Amazon!

Bas 

Wanneer je via Amazon wil gaan verkopen is de cursus (beginner) een uitstekend startpunt. Alle facetten die komen kijken bij het verkopen op Amazon komen hierbij aan bod. Zelf vond ik de product research module, lancering op Amazon erg interessant en leerzaam.

De cursus is interactief en er is voldoende tijd om dieper op vragen in te gaan. Na de cursus heeft Marco mij ook begeleid bij de lancering van mijn eerste product en het opzetten van de advertising (PPC). In november heb ik gelanceerd en stond begin december voor een belangrijk keyword op de eerste pagina (+ Amazon’s choice badge) bij Amazon.

Dit heeft me in december erg geholpen bij de verkopen; er zat zelfs een topdag van 62 verkopen per dag tussen een week voor de kerst. Dit geeft gelijk de kracht van het platform aan en is dus ook voor een beginnende verkoper haalbaar. Als persoon is Marco erg enthousiast om anderen te helpen met het onder de knie krijgen van de Amazon business. Erg handig om terug te kunnen vallen op iemand met veel kennis en ervaring!

Robbie

Tijdens de webwinkelvakdagen hoorde ik Marco spreken en werd ik meteen geraakt door zijn enthousiasme en kennis over het verkopen via Amazon. Ik heb dan ook niet getwijfeld over het volgen van de cursus bij Marco. Deze cursus is een must voor iedereen die serieuze plannen heeft om te gaan verkopen via Amazon. Marco neemt je in de cursus stap voor stap mee in het hele proces en geeft veel achtergrondinformatie en handige tips en tools. Volgens mij kan het niet anders dan dat je succesvol gaat worden op Amazon als je Marco’s instructies nauwkeurig opvolgt. Ik ga er helemaal voor!

Yvonne

“In een dag tijd alles kunnen leren wat ik nodig heb om mijn business uit te breiden naar het buitenland. Alle onderdelen werden goed uitgelegd en je had continue de mogelijkheid om vragen te stellen. Ik kan deze cursus aan iedereen aanraden die er over nadenkt om te gaan verkopen op Amazon.”

Bas

Marco is een echte expert wat betreft verkopen via Amazon. Hij neemt je mee door het gehele proces (begin tot eind) en vertelt je alle best practices in de verschillende fases. Doordat Marco jaren ervaring heeft met Private Labelen producten verkopen via Amazon, kan hij je exact vertellen waar je op moeten letten en hoe je je concurrentie kan verslaan. Ook vanuit financieel perspectief laat hij je zien hoe je de financiële haalbaarheid van je producten kan doorrekenen. Daarbij is hij uitermate betrokken bij hoe het een ieder vergaat. Elke geïnvesteerde euro in de cursus van Marco is het absoluut waard en in no-time terugverdiend.

Robin

De cursus heeft mij enorm geholpen en extra geïnspireerd! Veel bruikbare en handige tips, die ook geld besparen. De enorme ervaring die Marco heeft met Amazon deelt hij met je. Dit zorgt er ook voor dat je het wiel niet helemaal zelf hoeft uit te vinden. Een regelrechte aanrader.

Pascal

“Met veel belangstelling heb ik de cursus Verover Europa, Succesvol verkopen via Amazon gevolgd bij Marco Coninx. Zijn uitleg is gedegen, zeer uitgebreid en duidelijk. Na een cursusdag weet je precies wat je moet doen om zelf aan de slag te gaan met verkopen van je eigen private label producten op Amazon. Een echte aanrader!” 

Astrid

“De cursus van Marco is een zeer waardevolle investering voor iedereen die een semi passief inkomen wil genereren op de groeiende online marketplace amazon. Alle obstakels en beren op de weg worden zorgvuldig getackeld met de informatie die Marco in zijn online cursus geeft. Marco geeft je een blauwdruk van A-Z die je stapsgewijs kan volgen naar het eindresultaat. Marco wijst je alle deuren maar je moet ze zelf wel openen. 

De cursus is heel duidelijk opgebouwd en begint bij het belangrijkste: product research. Dit is een cruciaal onderdeel van je succes en de methode die Marco aanbied is zeer sterk. De unieke methode van Marco is naar mijn inziens ontzettend belangrijk voor een langdurig succes op Amazon wat je simpelweg niet kan missen.

Daarnaast was het heel fijn dat altijd Marco bereikbaar was voor mij en snel op mijn emails reageerde. Ook is zijn houding / informatie professioneler en duurzamer dan vele andere online marketing leraren.”

Bastian

 

“De cursus van Marco Coninx kan ik eenieder die succesvol op Amazon wil gaan verkopen (en zelfs wanneer je al actief bent) van harte aanbevelen! Het was een zeer interessante dag met waardevolle inzichten in de werkwijze van Amazon en hoe hierop slim te anticiperen. Ook de vele tips op het gebied van online analyse & optimalisatie tools in de markt (soms zelfs gratis) komen goed van pas en zet ik inmiddels ook succesvol in.”

Richard

De cursus was zeker geen standaard cursus waar een powerpoint wordt afgewerkt, maar een cursus waar dadelijk de praktijk geleerd wordt met life voorbeelden en data. Alles wordt duidelijk uitgelegd en met de kennis en ervaringen alsook de interactie met de andere deelnemers ben je gewapend om onmiddelijk SUCCESVOL aan de slag te gaan op amazon met een duidelijke onderbouwde strategie. Marco geeft de cursus uit zijn ervaringen business te bouwen op Amazon, niet enkel uit de theorie. Hij verkoopt zelf succesvol op Amazon en het is fanatastisch dat hij zijn ervaringen wil delen met andere om nog meer mensen een mogelijk succesvolle start te geven. Op 1 dag de echte knepen leren waar je anders maanden zal voor moeten onderzoeken, testen, en dan nog maar afwachten of het werkt. Een absolute aanrader.

Stefan

AMZ MASTERCLASS: HET AANBOD

AMZ MASTERCLASS (Waarde 2495)

In de AMZ MASTERCLASS leer ik je alles wat je moet weten om te gaan scoren op Amazon met jouw product. Ik neem je van A tot Z mee in mijn bewezen succesplan. Dit start met een fysieke cursusdag in Eindhoven en wordt vervolgens online voortgezet in een memberomgeving waarin je toegang krijgt tot video’s waar je over mijn schouders meekijkt hoe je van A tot Z je Amazon business succesvol van de grond krijgt. Het mooie van de video’s is dat je deze kunt bekijken wanneer je dat zelf wilt en in je eigen tempo.

NU TIJDELIJK MET DE VOLGENDE BONUSSEN

Exclusieve Amazon Community (Waarde 995)

Exclusieve community met alleen maar mensen die die cursus gevolgd hebben en die echt serieus bezig zijn met hun Amazon business. Hier kun je met gelijkgestemden sparren en elkaar tips en tricks geven.

BOL.com product lanceringsstrategie (Waarde 295)

Deze cursus gaat over Amazon. Echter verkoop ik ook al jaren succesvol via BOL. Ik heb een lanceerstrategie ontwikkeld waarmee je ieder product binnen 2 weken op de eerste pagina van de zoekresultaten van BOL krijgt EN ervoor zorgt dat je de broodnodige reviews krijgt om ook op pagina 1 te blijven. Wat denk je dat het betekend voor je sales als jouw product binnen 2 weken bovenaan de zoekresultaten staat op een miljoenen bezoekers platform zoals BOL?

Concurrentie Analyse Tool (Waarde 995)

Weten op welke zoekwoorden jouw (toekomstige) concurrenten hun geld verdienen is goud waard. Ik heb een tool ontwikkeld waarmee je met 1 druk op de knop erachter komt, op welke woorden jouw concurrenten hun geld verdienen en hoe jij daar optimaal van kunt profiteren. Dit geeft je een enorme voorsprong ten opzichte van je concurrenten.

Product Research Template  (Waarde 495)

De juiste producten kiezen om te gaan verkopen is de basis van je succes. Hier ga je niet over 1 nacht ijs. Je gaat hier immers aardig wat geld in investeren. Door de jaren heen heb ik vele methoden getest. Uit al dit testen is uiteindelijk een research methode gekomen die voor mij veel succesvolle producten heeft opgeleverd. De methode heb ik verwerkt in een handige product research template. 

Reviewbooster Strategie (Waarde 995)

Waarschijnlijk één van de grootste uitdagingen van Amazon verkopers op dit moment is het krijgen van product reviews. Zonder productreviews kun je succes op Amazon vergeten. Ik heb een strategie ontwikkeld waarbij je je geen zorgen meer hoeft te maken over het krijgen van reviews. In de cursus deel ik zelfs een testcasus met je waarin ik binnen 50 dagen maar liefst 100 echte product reviews heb weten te verkrijgen die allemaal binnen de terms of service van Amazon vallen.

Online groepscoachings sessies. (Waarde 995)

In tegenstelling tot vele andere cursussen laat ik je na de cursusdag niet los. Ik snap heel goed dat als je aan een nieuwe uitdaging begint, alle hulp welkom is. Naast de exclusieve Amazon community waarin je op ieder moment je vragen kunt stellen, geef ik gedurende 3 maanden eens per 2 weken een groepscoachingssessie. Hierin kun je alle vragen stellen die op dat moment bij je leven. Mijn ervaring is dat je vaak ook heel veel leert van de vragen van anderen. Dit kan van onschatbare waarde zijn.   

Onderhandelingsscript leveranciers (Waarde 195)

Men zegt wel eens dat het geld wordt verdiend aan de inkoopkant. Ik kan me hier helemaal in vinden. Ik heb een onderhandelingstechniek ontwikkeld waarmee je verzekerd bent van de allerscherpste inkoopprijzen (zonder dat dit ten koste gaat de kwaliteit van het product). Met dit template krijg ik prijzen die ruim 10-20% lager liggen dan de techniek die de meeste Amazon verkopers gebruiken. Een 20% betere inkoop op een order van 5000 euro is aanzienlijk, toch?

Ranking Booster Strategie (Waarde 995)

Binnen 2 weken op pagina 1 van BOL is natuurlijk geweldig, maar stel je eens voor dat je binnen 2 weken op pagina 1 van Amazon staat. Welke impact zou dat op je sales hebben? Ik weet het wel:-)

Mijn rankingbooster strategie laat je precies zien hoe JIJ jouw product ook binnen 2 weken op pagina 1 van de zoekresultaten kunt krijgen.

TOTALE WAARDE: € 8455

JOUW INVESTERING:

€1895 (EX BTW)

Het aantal plekken is beperkt. Wees er op tijd bij

De fysieke lesdag vind plaats bij Van der Valk in Eindhoven. Je kunt kiezen uit de volgende data.

Antwoorden op veelgestelde vragen

1) Is een lunch inbegrepen op de cursusdag? 

Ja, een uitgebreide lunch is inbegrepen.

2) Wat is de exacte locatie van de cursusdag? 

Van der Valk Hotel Eindhoven. Gratis parkeergelegenheid inbegrepen. De cursus duurt van 09.00 tot circa 18.00.

3) Hoe lang heb ik toegang tot de online video cursus? 

Voor altijd.

4) Is succes gegarandeerd? 

Als je de stappen in de cursus volgt is de kans op succes maximaal. Garanties zijn er mijns inziens niet in het leven. Als je cursussen tegenkomt die succes garanderen, zouden er alarmsignalen moeten afgaan. 

5) Kan ik dit echt doen in slechts 4 uur per week?

Dat kan zeker. Het ligt aan je eigen ambities. Als je maar 1 of enkele producten wilt lanceren, is dit zeker mogelijk. Is het je ambitie een breder assortiment producten (10 of meer) te gaan verkopen dan zal het aantal uren per week ook toenemen. Het begin van het proces waarin je op zoek gaat naar een goed product is het meest arbeidsintensief. In deze eerste fase heb je niet voldoende aan 4 uur per week. In de eerste fase adviseer ik circa 8 uur per week te blokken in je agenda. Zodra je je product op Amazon lanceert, neemt Amazon heel veel van je over en loopt veel van je business op auto pilot.

6) Kan ik na de cursusdag ook nog vragen stellen? 

Jazeker. Je krijgt toegang tot de Exclusieve Community. Hierin kun je sparren met andere Amazon verkopers en alle vragen stellen die je hebt. Ik zal deze dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.  

7) Kan ik deelnemen als ik in België woon?

Jazeker. Dat is geen enkel probleem.

8) Kan ik dit naast mij huidige baan doen?

Jazeker. Dit model is zelfs uitermate geschikt om naast je baan te doen omdat Amazon heel veel werk uit handen neemt.

9) Hoe groot moet mijn startkapitaal zijn om te beginnen?

Met een 3000 euro moet je wel rekening houden als minimum. Een deel van dit geld zul je in voorraden steken en een deel in zaken zoals professionele foto’s, teksten, adminstratieve zaken enz. Met minder startkapitaal wordt het heel lastig tegenwoordig.

10) Moet ik me inschrijven bij de KVK?

Ja, als je echt serieus met dit model aan de slag gaat is een inschrijving bij de Nederlandse of Belgische KVK gewenst. Dit komt overigens ook aan bod in de cursus. 

11) Ik heb geen idee hoe ik een website moet bouwen, is dit dan wel iets voor mij?

Dat is juist het mooie van dit model. Je hebt geen enkele  technische kennis nodig. 

12) Hoe verschilt Amazon ten opzichte van BOL?

Amazon en BOL lijken best veel op elkaar. Het grootste verschil zit in het aantal consumenten dat je bereikt. BOL is alleen actief in Nederland en België, Amazon in meer dan 12 landen wereldwijd (waaronder o.a. USA, Duitsland, UK, Spanje, Italië, Frankrijk, Nederland). Het verdienpotentieel is derhalve vele malen groter op Amazon.

Twijfel je nog of dit iets voor jou is? Laat je persoonlijk terugbellen om samen te kijken of we een geschikte match zijn

                                                                                               Copyright © 2019 verovereuropa.nl

Hoor als eerste wanneer de nieuwe cursusdatum bekend is

ZET MIJ OP DE WACHTLIJST
close-link

Hoor als eerste wanneer de nieuwe cursusdatum bekend is

ZET MIJ OP DE WACHTLIJST
close-link

HOOR ALS EERSTE WANNEER DE NIEUWSTE CURSUSDATUM BEKEND IS
ZET MIJ VRIJBLIJVEND OP DE WACHTLIJST
close-link

WACHT!

Twijfel je nog of dit iets voor jou is? Laat mij je persoonlijk terugbellen om samen te kijken of we een geschikte match zijn!
BOEK JE CALL
close-link
nl_NLDutch
nl_NLDutch