Aanbieding geldt nog:

Wees er snel bij. Het aantal plekken is beperkt.

Enkele reacties van cursisten

Ik heb de cursus van Marco gevolgd en de stappen uit de videotraining toegepast, wat me veel tijd bespaard heeft. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. De informatie die Marco geeft is eenvoudig te volgen en biedt houvast in alles wat te maken heeft met het opzetten van je eigen Amazon business. 

Naast de cursussen heb ik meerdere malen contact gehad met Marco over specifieke vragen die ik had tav mijn amazon business. Hij is altijd bereid om mee te denken om je business te laten groeien. Dankzij Marco heb ik diverse producten in de top 10 van Amazon gekregen. Zo heb ik een gedegen amazon business kunnen opzetten waarvan ik kan leven. 

Frank Dibbets

Deze cursus is een super waardevolle training. Tijdens de training wordt het hele traject doorlopen: van het analyseren van producten om te komen tot een geschikt product tot en met het verbeteren van je productverkoop op Amazon. Het is een hele praktische en duidelijke training die je stap voor stap door het verkoopproces op Amazon leidt. Marco heeft ruime ervaring met verkopen via Amazon, tijdens de training krijg je heel veel tips en tricks om je product op Amazon succesvol te verkopen. Na de training heb je toegang tot een community waar je terecht kunt met eventuele vragen. Ook de video’s die je na de training nog kunt bekijken zijn heel waardevol. Ik ben kritisch en heb verschillende trainingen gevolgd maar dit was de beste en meest praktische training! De training is ECHT een AANRADER voor iedereen die op Amazon wil gaan verkopen of net is gestart met verkoop via Amazon!!

Nicole Rongen – een enthousiaste cursist

Marco heeft een duidelijke en complete cursus in huis waarbij alle facetten van het verkopen aan Amazon aan bod komt. Hij legt je in duidelijke stappen uit wat je moet doen om succesvol te worden ondersteund met digitale hulpmiddelen. Er is ruimte voor vragen en support, ook na de cursus wat erg fijn is als startende verkoper. Zeker een goede investering!

Stephan Wesseling

Marco is absoluut een specialist op het gebied van verkopen via Amazon! Na het volgen van deze cursus was het zeer duidelijk wat er voor ons nodig was om onze handel succesvol te kunnen gaan verkopen op dit reusachtig platform. Een aanrader voor iedereen die serieus en snel wilt starten met verkopen via Amazon!

Bas Urlings

Wanneer je via Amazon wil gaan verkopen is de cursus (beginner) een uitstekend startpunt. Alle facetten die komen kijken bij het verkopen op Amazon komen hierbij aan bod. Zelf vond ik de product research module, lancering op Amazon erg interessant en leerzaam.

De cursus is interactief en er is voldoende tijd om dieper op vragen in te gaan. Na de cursus heeft Marco mij ook begeleid bij de lancering van mijn eerste product en het opzetten van de advertising (PPC). In november heb ik gelanceerd en stond begin december voor een belangrijk keyword op de eerste pagina (+ Amazon’s choice badge) bij Amazon.

Dit heeft me in december erg geholpen bij de verkopen; er zat zelfs een topdag van 62 verkopen per dag tussen een week voor de kerst. Dit geeft gelijk de kracht van het platform aan en is dus ook voor een beginnende verkoper haalbaar. Als persoon is Marco erg enthousiast om anderen te helpen met het onder de knie krijgen van de Amazon business. Erg handig om terug te kunnen vallen op iemand met veel kennis en ervaring!

Robbie van de Wijnckel

Tijdens de webwinkelvakdagen hoorde ik Marco spreken en werd ik meteen geraakt door zijn enthousiasme en kennis over het verkopen via Amazon. Ik heb dan ook niet getwijfeld over het volgen van de cursus bij Marco. Deze cursus is een must voor iedereen die serieuze plannen heeft om te gaan verkopen via Amazon. Marco neemt je in de cursus stap voor stap mee in het hele proces en geeft veel achtergrondinformatie en handige tips en tools. Volgens mij kan het niet anders dan dat je succesvol gaat worden op Amazon als je Marco’s instructies nauwkeurig opvolgt. Ik ga er helemaal voor!

Yvonne de Vries

“In een dag tijd alles kunnen leren wat ik nodig heb om mijn business uit te breiden naar het buitenland. Alle onderdelen werden goed uitgelegd en je had continue de mogelijkheid om vragen te stellen. Ik kan deze cursus aan iedereen aanraden die er over nadenkt om te gaan verkopen op Amazon.”

Bas van Dijk

Marco is een echte expert wat betreft verkopen via Amazon. Hij neemt je mee door het gehele proces (begin tot eind) en vertelt je alle best practices in de verschillende fases. Doordat Marco jaren ervaring heeft met Private Labelen producten verkopen via Amazon, kan hij je exact vertellen waar je op moeten letten en hoe je je concurrentie kan verslaan. Ook vanuit financieel perspectief laat hij je zien hoe je de financiële haalbaarheid van je producten kan doorrekenen. Daarbij is hij uitermate betrokken bij hoe het een ieder vergaat. Elke geïnvesteerde euro in de cursus van Marco is het absoluut waard en in no-time terugverdiend.

Robin Vegter

De cursus heeft mij enorm geholpen en extra geïnspireerd! Veel bruikbare en handige tips, die ook geld besparen. De enorme ervaring die Marco heeft met Amazon deelt hij met je. Dit zorgt er ook voor dat je het wiel niet helemaal zelf hoeft uit te vinden. Een regelrechte aanrader.

Pascal Stumpers

“Met veel belangstelling heb ik de cursus Verover Europa, Succesvol verkopen via Amazon gevolgd bij Marco Coninx. Zijn uitleg is gedegen, zeer uitgebreid en duidelijk. Na een cursusdag weet je precies wat je moet doen om zelf aan de slag te gaan met verkopen van je eigen private label producten op Amazon. Een echte aanrader!” 

Astrid van Liesdonk

“De cursus van Marco is een zeer waardevolle investering voor iedereen die een semi passief inkomen wil genereren op de groeiende online marketplace amazon. Alle obstakels en beren op de weg worden zorgvuldig getackeld met de informatie die Marco in zijn online cursus geeft. Marco geeft je een blauwdruk van A-Z die je stapsgewijs kan volgen naar het eindresultaat. Marco wijst je alle deuren maar je moet ze zelf wel openen. 

De cursus is heel duidelijk opgebouwd en begint bij het belangrijkste: product research. Dit is een cruciaal onderdeel van je succes en de methode die Marco aanbied is zeer sterk. De unieke methode van Marco is naar mijn inziens ontzettend belangrijk voor een langdurig succes op Amazon wat je simpelweg niet kan missen.

Daarnaast was het heel fijn dat altijd Marco bereikbaar was voor mij en snel op mijn emails reageerde. Ook is zijn houding / informatie professioneler en duurzamer dan vele andere online marketing leraren.”

Bastian van Stigt

“De cursus van Marco Coninx kan ik eenieder die succesvol op Amazon wil gaan verkopen (en zelfs wanneer je al actief bent) van harte aanbevelen! Het was een zeer interessante dag met waardevolle inzichten in de werkwijze van Amazon en hoe hierop slim te anticiperen. Ook de vele tips op het gebied van online analyse & optimalisatie tools in de markt (soms zelfs gratis) komen goed van pas en zet ik inmiddels ook succesvol in.”

Richard Kras

De cursus was zeker geen standaard cursus waar een powerpoint wordt afgewerkt, maar een cursus waar dadelijk de praktijk geleerd wordt met life voorbeelden en data. Alles wordt duidelijk uitgelegd en met de kennis en ervaringen alsook de interactie met de andere deelnemers ben je gewapend om onmiddelijk SUCCESVOL aan de slag te gaan op amazon met een duidelijke onderbouwde strategie. Marco geeft de cursus uit zijn ervaringen business te bouwen op Amazon, niet enkel uit de theorie. Hij verkoopt zelf succesvol op Amazon en het is fanatastisch dat hij zijn ervaringen wil delen met andere om nog meer mensen een mogelijk succesvolle start te geven. Op 1 dag de echte knepen leren waar je anders maanden zal voor moeten onderzoeken, testen, en dan nog maar afwachten of het werkt. Een absolute aanrader.

Stefan Engelen

AMZ MASTERCLASS: HET AANBOD

AMZ MASTERCLASS (Waarde 3995)

Stap voor stap video cursus bestaande uit 8 modules die je precies leert hoe je jouw eigen private label business via Amazon opbouwt vanuit het niets zonder enige online kennis of ervaring

                                            +

 

                 1 Inspirerende kick-off dag

NU TIJDELIJK MET DE VOLGENDE BONUSSEN

Wekelijkse Online Groepscoachingscalls (Waarde €997)

Wekelijkse online call waarin je alle vragen kunt stellen die op dat moment bij je leven. De replays van deze calls zullen ook in de ledenomgeving beschikbaar worden gesteld.

Exclusieve Amazon Community (Waarde 997)

Exclusieve community met alleen maar mensen die die cursus gevolgd hebben en die echt serieus bezig zijn met hun Amazon business. Hier kun je met gelijkgestemden sparren en elkaar tips en tricks geven.

Golden Product Filters (Waarde 397)

De geavanceerde filters die je in staat stellen om productkansen te vinden die door bijna niemand anders gevonden worden. 

Product Research Template  (Waarde 697)

De juiste producten kiezen om te gaan verkopen is de basis van je succes. Hier ga je niet over 1 nacht ijs. Je gaat hier immers aardig wat geld in investeren. Door de jaren heen heb ik vele methoden getest. Uit al dit testen is uiteindelijk een research methode gekomen die voor mij veel succesvolle producten heeft opgeleverd. De methode heb ik verwerkt in een handige product research template. 

Onderhandelingsscript leveranciers (Waarde 297)

Men zegt wel eens dat het geld wordt verdiend aan de inkoopkant. Ik kan me hier helemaal in vinden. Ik heb een onderhandelingstechniek ontwikkeld waarmee je verzekerd bent van de allerscherpste inkoopprijzen (zonder dat dit ten koste gaat de kwaliteit van het product). Met dit template krijg ik prijzen die ruim 10-20% lager liggen dan de techniek die de meeste Amazon verkopers gebruiken. Een 20% betere inkoop op een order van 5000 euro is aanzienlijk, toch?

Concurrentie Analyse Tool (Waarde 699)

Weten op welke zoekwoorden jouw (toekomstige) concurrenten hun geld verdienen is goud waard. Ik heb een tool ontwikkeld waarmee je met 1 druk op de knop erachter komt, op welke woorden jouw concurrenten hun geld verdienen en hoe jij daar optimaal van kunt profiteren. Dit geeft je een enorme voorsprong ten opzichte van je concurrenten.

Bol.com Lanceerstrategie (Waarde 199)

Ik heb een lanceerstrategie ontwikkeld waarmee je ieder product binnen 2 weken op de eerste pagina van de zoekresultaten van BOL krijgt EN ervoor zorgt dat je de broodnodige reviews krijgt om ook op pagina 1 te blijven.

Ranking Booster Strategie (Waarde 999)

Binnen 2 weken op pagina 1 van BOL is natuurlijk geweldig, maar stel je eens voor dat je binnen 2 weken op pagina 1 van Amazon staat. Welke impact zou dat op je sales hebben? Ik weet het wel:-

Reviewbooster Strategie (Waarde 499)

Waarschijnlijk één van de grootste uitdagingen van Amazon verkopers op dit moment is het krijgen van product reviews. Zonder productreviews kun je succes op Amazon vergeten. Ik heb een strategie ontwikkeld waarbij je je geen zorgen meer hoeft te maken over het krijgen van reviews. In de cursus deel ik zelfs een testcasus met je waarin ik binnen 50 dagen maar liefst 100 echte product reviews heb weten te verkrijgen die allemaal binnen de terms of service van Amazon vallen.

Mijn rankingbooster strategie laat je precies zien hoe JIJ jouw product ook binnen 2 weken op pagina 1 van de zoekresultaten kunt krijgen.

TOTALE WAARDE: € 9776

JOUW INVESTERING VANDAAG:

€1495 (EX BTW)

Het aantal plekken is beperkt. Wees er op tijd bij

De kickoff dag vind plaats op 27 maart bij Van der Valk in Eindhoven. 

Aanbieding geldt nog:

Antwoorden op veelgestelde vragen

1) Is een lunch inbegrepen op de cursusdag? 

Ja, een uitgebreide lunch is inbegrepen.

2) Wat is de exacte locatie van de cursusdag? 

Van der Valk Hotel Eindhoven. Gratis parkeergelegenheid inbegrepen. De cursus duurt van 09.00 tot circa 18.00.

3) Hoe lang heb ik toegang tot de online video cursus? 

Voor altijd.

4) Is succes gegarandeerd? 

Als je de stappen in de cursus volgt is de kans op succes maximaal. Garanties zijn er mijns inziens niet in het leven. Als je cursussen tegenkomt die succes garanderen, zouden er alarmsignalen moeten afgaan. 

5) Kan ik dit echt doen in slechts 4 uur per week?

Dat kan zeker. Het ligt aan je eigen ambities. Als je maar 1 of enkele producten wilt lanceren, is dit zeker mogelijk. Is het je ambitie een breder assortiment producten (10 of meer) te gaan verkopen dan zal het aantal uren per week ook toenemen. Het begin van het proces waarin je op zoek gaat naar een goed product is het meest arbeidsintensief. In deze eerste fase heb je niet voldoende aan 4 uur per week. In de eerste fase adviseer ik circa 8 uur per week te blokken in je agenda. Zodra je je product op Amazon lanceert, neemt Amazon heel veel van je over en loopt veel van je business op auto pilot.

6) Kan ik deelnemen als ik in België woon?

Jazeker. Dat is geen enkel probleem.

7) Kan ik dit naast mij huidige baan doen?

Jazeker. Dit model is zelfs uitermate geschikt om naast je baan te doen omdat Amazon heel veel werk uit handen neemt.

8) Hoe groot moet mijn startkapitaal zijn om te beginnen?

Met een 2500 euro moet je wel rekening houden als minimum. Een deel van dit geld zul je in voorraden steken en een deel in zaken zoals professionele foto’s, teksten, adminstratieve zaken enz. Met minder startkapitaal wordt het heel lastig tegenwoordig.

9) Moet ik me inschrijven bij de KVK?

Ja, als je echt serieus met dit model aan de slag gaat is een inschrijving bij de Nederlandse of Belgische KVK gewenst. Dit komt overigens ook aan bod in de cursus. 

10) Ik heb geen idee hoe ik een website moet bouwen, is dit dan wel iets voor mij?

Dat is juist het mooie van dit model. Je hebt geen enkele  technische kennis nodig. 

11) Hoe verschilt Amazon ten opzichte van BOL?

Amazon en BOL lijken best veel op elkaar. Het grootste verschil zit in het aantal consumenten dat je bereikt. BOL is alleen actief in Nederland en België, Amazon in meer dan 12 landen wereldwijd (waaronder o.a. USA, Duitsland, UK, Spanje, Italië, Frankrijk, Nederland). Het verdienpotentieel is derhalve vele malen groter op Amazon.

Twijfel je nog of dit iets voor jou is? Laat je persoonlijk terugbellen om samen te kijken of we een geschikte match zijn

                                                                                               Copyright © 2019 verovereuropa.nl

Hoor als eerste wanneer de nieuwe cursusdatum bekend is

ZET MIJ OP DE WACHTLIJST
close-link

Hoor als eerste wanneer de nieuwe cursusdatum bekend is

ZET MIJ OP DE WACHTLIJST
close-link

HOOR ALS EERSTE WANNEER DE NIEUWSTE CURSUSDATUM BEKEND IS
ZET MIJ VRIJBLIJVEND OP DE WACHTLIJST
close-link

GET MY OFFER!
close-link

Ja, Reserveer mijn Plek!
close-link