fbpx
Verover Europa Logo - Marco Coninx
Bedankt voor jouw pre-order !
Jouw Bestelling Wordt Als Eerste Verzonden 🚀 

Wat gaat er nu gebeuren?

  • Omdat jij nu een pre-order geplaatst hebt ontvang je straks als eerste het boek!  Je kunt het boek rond 1 december verwachten.
  • Je ontvangt binnen 10 minuten een bevestiging van jouw pre-order per mail
  • Geen mailtje ontvangen? Check jouw spambox even! 

Niets in de spambox? Stuur mijn team dan even een e-mail op info@verovereuropa.nl

Volg je mij al op Social Media?
daar deel ik Regelmatig nieuwe tips & tools over amazon.

Deze site is geen onderdeel van de Facebook-website of Facebook Inc. Bovendien wordt deze site NIET onderschreven door Facebook op enigerlei wijze. FACEBOOK is een handelsmerk van FACEBOOK, Inc.

Dit boek is op geen enkele wijze gesponsord, aanbevolen of gepubliceerd door Amazon ™.

Je begrijpt dat ik  geen claims of garanties doe dat jij geld zult verdienen met mijn Ideeën, informatie, programma’s of methoden. Ik ken jou en jouw situatie niet. De resultaten die jij in jouw leven behaald jouw volledige verantwoordelijkheid. Ik ben hier om jou te helpen door middel van mijn levenswerk; het delen van mijn beste methodieken en strategieën zodat jij hopelijk sneller succes kunt behalen.

Niks op deze pagina of andere pagina’s van mij of eventuele emails kun je beschouwen als een belofte of garantie voor toekomstige verdiensten/succes. Financiële cijfers die hier eventueel genoemd worden, of op één van mijn andere pagina's of emails, kunnen schattingen of projecties zijn gebaseerd op mijn eerdere resultaten, en horen niet als exact of beloofd beschouwd te worden Alle getallen zijn er enkel voor illustratieve doeleinden.

©2020 Marketing door Mintwater.nl


Verover Europa Logo - Marco Coninx