Alles wat je moet weten over onze Amazon cursussen

Het verkopen van je producten via externe platformen zoals Amazon en BOL heeft de toekomst. De tijd dat je een webshop winstgevend kon runnen in je vrije tijd vanaf je zolderkamer is voorbij. De marketingkosten rijzen de pan uit en de concurrentie is moordend geworden.Meeliften op het succes en het miljoenenpubliek van externe verkoopplatformen zoals Amazon is veel aantrekkelijker. Go where the traffic is.

Ik heb enkele Amazon cursussen ontwikkeld die jou in staat stellen heel succesvol op Amazon te worden en je een flinke voorsprong geven op je concurrenten.

Kies de optie die voor jou van toepassing is:

Voor wie zijn mijn Amazon cursussen bedoeld?

Voor iedereen die fysieke producten verkoopt of wil gaan verkopen en die hun leven in vrijheid willen leven.

Het maakt niet uit of je nu een webshop, een fysieke winkel, alleen een product hebt waarvoor je nog een afzetkanaal zoekt of zelfs nog geen productidee hebt, Amazon is het perfecte platform en ik leer je met een bewezen successtrategie hoe jij heel succesvol kan worden op dit fantastische platform.

Wie ben ik?

Ik, Marco Coninx, ben schrijver van het boek ‘Verover Europa via Amazon” en verkoop sinds 2009 online via diverse eigen webshops en sinds 2013 via diverse accounts op Amazon.

Waarom zou je een Amazon cursus bij mij moeten volgen?

Het korte antwoord: Ik heb afgelopen jaar dik 2 miljoen euro omzet op Amazon gedraaid met eigen producten. Ik durf dan ook wel te stellen dat ik weet waar ik het over heb.

Dit is overigens niet zonder slag of stoot tot stand gekomen. De afgelopen jaren heb ik behoorlijk veel leergeld betaald door fouten die ik gemaakt heb. En daar kan jij van profiteren. Jij kunt je de tijd en duizenden euro’s besparen als je bij mij een Amazon cursus volgt en kiest voor een bewezen successtrategie.

Welke Amazon cursussen bied ik aan?

De volgende 2 cursussen bied ik aan:

Amazon groeiversneller

Deze cursus richt zich op mensen die al producten hebben/verkopen.

Cursus succesvol verkopen van je eigen private label product op Amazon

Deze cursus richt zich op mensen die nog op zoek zijn naar een product om op Amazon te verkopen. In dit geval leer ik je hoe je fantastische productkansen kunt vinden, deze uit China importeert en succesvol op Amazon lanceert.

De “private label” cursus bestaat uit een fysieke lesdag in Eindhoven en een online videocursus. 

Wat ga je allemaal leren in mijn Amazon cursussen

 De strategie waarmee je op pagina 1 van de zoekresultaten komt

Hoe je de cruciale zoekwoorden voor jouw producten vindt

✅  Wat alle opties op het dashboard van Amazon nu precies inhouden en wat je ermee kunt

✅ Wat de adverteeropties op Amazon zijn en hoe ze werken

Hoe je geld kunt terugvorderen van Amazon wanneer je FBA gebruikt (vorig jaar heb ik 10.000 euro teruggekregen van Amazon middels de technieken die ik met je deel)

✅ Hoe je een killing product listing maakt die super converteert

✅ Hoe je met behulp van mijn Amazon checklist je Amazon account gezond houdt

✅ Alles wat je moet weten om producten naar Amazon warehouse te versturen

✅ Alles wat je moet weten met betrekking tot BTW

✅ Hoe je de bezoekers van je concurrenten kunt “stelen”

✅ En nog veel en veel meer….

Wanneer je kiest voor de cursus  “Succesvol verkopen van je eigen private label product via Amazon”, leer je onder andere ook nog het volgende:

✅ 12 manieren om tot geweldige productideeën te komen

✅ Alles wat je moet weten als je gaat importeren vanuit China

✅ De beste manieren om met Chinese fabrikanten te communiceren

✅ Hoe je de beste inkoopprijzen voor je producten kunt krijgen

En nog veel en veel meer….

Wat zeggen cursisten over mijn Amazon trainingen?

‘Marco heeft mij laten inzien dat het verkopen via platformen als bol en amazon, echt toekomst is. Zijn cursus is uitgebreid en praktisch. Een absolute must voor iedereen die verder wil komen in de online sales.’

Frank  

‘Deze cursus is een super waardevolle training. Tijdens de training wordt het hele traject doorlopen: van het analyseren van producten om te komen tot een geschikt product tot en met het verbeteren van je productverkoop op Amazon. Het is een hele praktische en duidelijke training die je stap voor stap door het verkoopproces op Amazon leidt. Marco heeft ruime ervaring met verkopen via Amazon, tijdens de training krijg je heel veel tips en tricks om je product op Amazon succesvol te verkopen. Na de training heb je toegang tot een community waar je terecht kunt met eventuele vragen. Ook de video’s die je na de training nog kunt bekijken zijn heel waardevol. Ik ben kritisch en heb verschillende trainingen gevolgd maar dit was de beste en meest praktische training! De training is ECHT een AANRADER voor iedereen die op Amazon wil gaan verkopen of net is gestart met verkoop via Amazon!!

Nicole, een enthousiaste cursist’

‘Marco heeft een duidelijke en complete cursus in huis waarbij alle facetten van het verkopen aan Amazon aan bod komt. Hij legt je in duidelijke stappen uit wat je moet doen om succesvol te worden ondersteund met digitale hulpmiddelen. Er is ruimte voor vragen en support, ook na de cursus wat erg fijn is als startende verkoper. Zeker een goede investering!’

Stephan

‘Marco is absoluut een specialist op het gebied van verkopen via Amazon! Na het volgen van deze cursus was het zeer duidelijk wat er voor ons nodig was om onze handel succesvol te kunnen gaan verkopen op dit reusachtig platform. Een aanrader voor iedereen die serieus en snel wilt starten met verkopen via Amazon!’

Bas

‘Marco is een echte expert wat betreft verkopen via Amazon. Hij neemt je mee door het gehele proces (begin tot eind) en vertelt je alle best practices in de verschillende fases. Doordat Marco jaren ervaring heeft met Private Labelen producten verkopen via Amazon, kan hij je exact vertellen waar je op moeten letten en hoe je je concurrentie kan verslaan. Ook vanuit financieel perspectief laat hij je zien hoe je de financiële haalbaarheid van je producten kan doorrekenen. Daarbij is hij uitermate betrokken bij hoe het een ieder vergaat. Elke geïnvesteerde euro in de cursus van Marco is het absoluut waard en in no-time terugverdiend.’ 

Robin

Welke Amazon training is voor jou geschikt?

Heb je al producten die je op Amazon verkoopt of op Amazon wil gaan verkopen? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie

Ben je nog op zoek naar een geschikt product om op Amazon te verkopen? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie

Heb je vragen over één van mijn Amazon cursussen?

Neem dan contact met mij op.

50% Complete

Schrijf je in en mis geen enkele update

Hoor als eerste wanneer de nieuwe cursusdatum bekend is

ZET MIJ OP DE WACHTLIJST
close-link

Hoor als eerste wanneer de nieuwe cursusdatum bekend is

ZET MIJ OP DE WACHTLIJST
close-link

HOOR ALS EERSTE WANNEER DE NIEUWSTE CURSUSDATUM BEKEND IS
ZET MIJ VRIJBLIJVEND OP DE WACHTLIJST
close-link
nl_NLDutch
nl_NLDutch