Van niets naar een modaal inkomen in zes maanden door het verkopen van je eigen producten via Amazon

Zelfs als je nog nooit een product online verkocht hebt en geen technische kennis hebt

Laat me je wat vragen stellen…

 • Heb je nauwelijks vrije tijd om aan je gezin te besteden? 
 • Krijg je (te) weinig waardering van je baas? 
 • Zit je vast in je baan en mis je uitdaging? 
 • Mis je de vrijheid om je leven te leiden zoals je dat zelf wilt? 
 • Wil je bijverdienen zonder dat dit een dagtaak is? 
 • Wil je graag reizen, maar is dit niet mogelijk? 

Als het antwoord op één van deze vragen JA is, dan is de cursus “AMZ Masterclass” iets voor jou.

 

“Het verdienmodel van de komende jaren: Het verkopen van je eigen producten via externe platformen zoals Amazon”

 

Het verdienmodel in een notendop:  

Stap 1: Vind een goed product in China met voldoende vraag en voldoende marge  

Stap 2: Leg het product bij Amazon in het magazijn op voorraad en laat Amazon alle logistieke zaken en de klantenservice voor haar rekening nemen 

Stap 3: Maak een goede productpresentatie op Amazon en lift mee op de miljoenen bezoekers die dagelijks op dit platform komen

Niet via een webshop

De tijd dat je een webshop winstgevend kon runnen in je vrije tijd vanaf je zolderkamer is voorbij. Sterker nog, ik ben van mening dat als je online producten gaat verkopen je beter geen webshop kunt beginnen: de concurrentie is moordend en de marketingkosten rijzen de pan uit.

Meeliften op het succes en het miljoenenpubliek van externe verkoopplatformen zoals Amazon is veel aantrekkelijker. Go where the traffic is.

Waarom met eigen producten

Geen concurrentie op jouw private label product. De markt wordt overspoeld met aanbieders van dezelfde (merk)producten, met als resultaat dalende prijzen. Dit probleem heb je niet met een eigen private label product.

Aanzienlijk hogere marges. Aangezien je bij de bron (fabrikant) inkoopt en verkoopt aan de consument, is je marge maximaal. Geen “middlemen” die ook een graantje willen meepakken.

Toetredingsdrempel is veel lager geworden. Het internet heeft zakendoen met China enorm vereenvoudigd. Via skype of mail leg je eenvoudig contact met leveranciers en de tijd dat je hele containers moest afnemen ligt inmiddels ook ver achter ons. Met een kleine investering kun je reeds aan de slag.

Geen concurrentie op jouw private label product

De markt wordt overspoeld met aanbieders van dezelfde (merk)producten, met als resultaat dalende prijzen. Dit probleem heb je niet met een eigen private label product.

Aanzienlijk hogere marges 

Aangezien je bij de bron (fabrikant) inkoopt en verkoopt aan de consument, is je marge maximaal. Geen “middlemen” die ook een graantje willen meepakken.

Toetredingsdrempel is veel lager geworden

Het internet heeft zakendoen met China enorm vereenvoudigd. Via skype of mail leg je eenvoudig contact met leveranciers en de tijd dat je hele containers moest afnemen ligt inmiddels ook ver achter ons. Met een kleine investering kun je reeds aan de slag.

Nu is het juiste moment

Er is geen betere tijd in de geschiedenis van de mensheid geweest om producten te verkopen. Het internet zorgt ervoor dat de grenzen vervagen.

Waar je 10 jaar geleden met een fysieke winkel een bereik van duizenden mensen had, heb je nu via het internet de wereld aan je voeten liggen. Je kunt jouw product eenvoudig onder de aandacht van een miljoenenpubliek brengen.

Wat het nog aantrekkelijker maakt is het feit dat het online verkopen nog maar in de kinderschoenen staat. Slechts 15% van alle retail aankopen vindt op dit moment plaats via internet. De verwachting is dat dit percentage binnen 5 jaar verdubbelt. Over potentie gesproken.

De voordelen van dit model

 • Geen (dure) website nodig.
 • Geen taalproblemen bij het verkopen over de grens. Amazon neemt de klantenservice over.
 • Slechts een zeer lage investering in goederen is noodzakelijk. Met een paar honderd euro kun je al van start.
 • Alle leveringen aan en retourzendingen van klanten worden door Amazon afgehandeld.
 • Geen enkele technische kennis nodig met betrekking tot online verkopen.
 • Weinig arbeidsintensief model. Amazon neemt het meeste van het werk uit handen.

Het bewijs dat het werkt

Internet wordt tegenwoordig overspoeld met cowboys die allerlei verdienmodellen proberen te verkopen zonder dat ze zelf succesvol zijn geweest. Ik volg alleen cursussen van mensen die ook echt doen wat ze onderwijzen; practice what you preach. Dat gezegd hebbende wil ik ook openheid van zaken geven.

Ik, Marco Coninx, ben schrijver van het boek ‘Verover Europa via Amazon” en verkoop sinds 2009 online via diverse eigen webshops en sinds 2013 via Amazon. Met het account dat sinds 2013 actief is op Amazon heb ik in 2018 bijna 3 miljoen euro omzet gedraaid met een marge onder de streep van 19%. Ruim 80% van deze omzet kwam uit producten die ik uit China importeer.

3mio 2018

In mei 2016 ben ik samen met mijn vriendin een nieuw account gestart met heel andere producten en een totaal startkapitaal van € 2.000,-. Onderstaand de resultaten over 2016 en 2018.

Van mei tot en met december 2016 hebben we in totaal € 85.000,- omzet gedraaid met een marge van 20% onder de streep. Omgerekend is dit € 17.000,- in een half jaar.

Hier zitten uiteraard ook de ‘mindere startmaanden’ in. Kijk je naar december dan bedroeg de omzet € 25.000,-. De winst bedroeg meer dan € 6.000,-!!! En nu komt het mooie; de tijd die we momenteel per week aan dit account kwijt zijn, is slechts 2 uur!!

Over 2018 bedroeg de omzet € 238.000,- met een marge van ruim € 44.000,-.

Mijn vriendin heeft haar baan kunnen opzeggen en heeft nu veel meer quality time met onze kinderen en kan haar dagen indelen zoals zij dat wil.

Wat leer je in de cursus

Herken je het volgende? Je hebt een cursusdag gevolgd, bent razend enthousiast en wilt met de stof aan de slag gaan. De volgende dag op het werk komt er een probleem op je bord en is de cursus niet meer top of mind. Als je een paar dagen later je aantekeningen bekijkt, vraag je je af; hoe zat het ook al weer precies. Dit wil ik vermijden.

Mijn cursus bestaat uit 1 fysieke ‘les’dag waarbij ik door alle stappen loop die nodig zijn om succesvol te worden. Na afloop van deze dag ontvang je een log-in voor een video cursus (van dik zes uur) waarin alle stappen nogmaals uitvoerig worden besproken.

Modules in de cursus:

1. Mindset

 • De mindset die de kans op succes maximaliseert
 • Het stellen van doelen
 • Het maken van een plan van aanpak

2. Lijst met potentiële private label producten samenstellen 

 • Technieken om tot een lijst van product ideeën te komen
 • Wat zijn de meest interessante producten om te private labelen

3. Het valideren van je productideeën

 • Hoe bepaal je of er voldoende vraag is naar je producten
 • Hoe bepaal je of je voldoende marge overhoudt

4. Het inkopen van je producten in China

 • Hoe en waar vind je goede betrouwbare fabrikanten
 • Hoe leg je contact met fabrikanten
 • Wat zijn de beste betaalopties
 • Hoe kun je je order verzekeren
 • Waar moet je op letten bij verscheping
 • Hoe pak je een goede product inspectie aan

Alles wat van belang is bij import vanuit China komt aan bod.

5. Het maken van een optimale product propositie

 • Hoe maak je een geweldige titel
 • Hoe vind je relevante zoekwoorden voor jouw product die converteren
 • Waar moet je op letten bij het maken van foto's
 • Waar moet je op letten bij het maken van een super productbeschrijving en hoe kun je dit voor nog geen € 10,- uitbesteden
 • Bepalen van een merknaam en het maken van een merkwebsite (vooral voor de lange termijn interessant)
 • Het maken van een professionele productverpakking

6. Het lanceren van je product op Amazon

 • Hoe zorg je voor je eerste product reviews
 • Hoe zorg je dat je product direct sterk uit de startblokken komt op Amazon
 • Het aanmaken van een sponsored products campagne

7. Verdere optimalisatie/groei en beheer

 • Hoe kun je A/B testen op Amazon
 • Wat zijn je top zoekwoorden die converteren en hoe verwerk je die in je listing
 • Hoe zorg je voor een gestage groei van je productreviews
 • Hoe bescherm je jouw product op Amazon tegen hijackers
 • Het uitbouwen van je business (buiten Amazon)

Enkele reacties van cursisten

Marco heeft mij laten inzien dat het verkopen via platformen als bol en amazon, echt toekomst is. Zijn cursus is uitgebreid en praktisch. Een absolute must voor iedereen die verder wil komen in de online sales.

Frank 

Deze cursus is een super waardevolle training. Tijdens de training wordt het hele traject doorlopen: van het analyseren van producten om te komen tot een geschikt product tot en met het verbeteren van je productverkoop op Amazon. Het is een hele praktische en duidelijke training die je stap voor stap door het verkoopproces op Amazon leidt. Marco heeft ruime ervaring met verkopen via Amazon, tijdens de training krijg je heel veel tips en tricks om je product op Amazon succesvol te verkopen. Na de training heb je toegang tot een community waar je terecht kunt met eventuele vragen. Ook de video’s die je na de training nog kunt bekijken zijn heel waardevol. Ik ben kritisch en heb verschillende trainingen gevolgd maar dit was de beste en meest praktische training! De training is ECHT een AANRADER voor iedereen die op Amazon wil gaan verkopen of net is gestart met verkoop via Amazon!!

Nicole – een enthousiaste cursist

Marco heeft een duidelijke en complete cursus in huis waarbij alle facetten van het verkopen aan Amazon aan bod komt. Hij legt je in duidelijke stappen uit wat je moet doen om succesvol te worden ondersteund met digitale hulpmiddelen. Er is ruimte voor vragen en support, ook na de cursus wat erg fijn is als startende verkoper. Zeker een goede investering!

Stephan 

Marco is absoluut een specialist op het gebied van verkopen via Amazon! Na het volgen van deze cursus was het zeer duidelijk wat er voor ons nodig was om onze handel succesvol te kunnen gaan verkopen op dit reusachtig platform. Een aanrader voor iedereen die serieus en snel wilt starten met verkopen via Amazon!

Bas 

Deze cursus is echt een aanrader voor iedereen die graag wil gaan verkopen op Amazon. Marco legt in overzichtelijke stappen uit hoe alles werkt en hoe je succesvol kan worden, hij laat zien waar je op moet letten, hoe je een business opbouwt en geeft veel tips en tricks. De cursus bevat heel veel informatie en handige tips, wat voor de starter ideaal is.

Wesley

Tijdens de webwinkelvakdagen hoorde ik Marco spreken en werd ik meteen geraakt door zijn enthousiasme en kennis over het verkopen via Amazon. Ik heb dan ook niet getwijfeld over het volgen van de cursus bij Marco. Deze cursus is een must voor iedereen die serieuze plannen heeft om te gaan verkopen via Amazon. Marco neemt je in de cursus stap voor stap mee in het hele proces en geeft veel achtergrondinformatie en handige tips en tools. Volgens mij kan het niet anders dan dat je succesvol gaat worden op Amazon als je Marco’s instructies nauwkeurig opvolgt. Ik ga er helemaal voor!

Yvonne

Marco is een echte expert wat betreft verkopen via Amazon. Hij neemt je mee door het gehele proces (begin tot eind) en vertelt je alle best practices in de verschillende fases. Doordat Marco jaren ervaring heeft met Private Labelen producten verkopen via Amazon, kan hij je exact vertellen waar je op moeten letten en hoe je je concurrentie kan verslaan. Ook vanuit financieel perspectief laat hij je zien hoe je de financiële haalbaarheid van je producten kan doorrekenen. Daarbij is hij uitermate betrokken bij hoe het een ieder vergaat. Elke geïnvesteerde euro in de cursus van Marco is het absoluut waard en in no-time terugverdiend.

Robin

De cursus heeft mij enorm geholpen en extra geïnspireerd! Veel bruikbare en handige tips, die ook geld besparen. De enorme ervaring die Marco heeft met Amazon deelt hij met je. Dit zorgt er ook voor dat je het wiel niet helemaal zelf hoeft uit te vinden. Een regelrechte aanrader.

Pascal

“De cursus van Marco is een zeer waardevolle investering voor iedereen die een semi passief inkomen wil genereren op de groeiende online marketplace amazon. Alle obstakels en beren op de weg worden zorgvuldig getackeld met de informatie die Marco in zijn online cursus geeft. Marco geeft je een blauwdruk van A-Z die je stapsgewijs kan volgen naar het eindresultaat. Marco wijst je alle deuren maar je moet ze zelf wel openen. 

De cursus is heel duidelijk opgebouwd en begint bij het belangrijkste: product research. Dit is een cruciaal onderdeel van je succes en de methode die Marco aanbied is zeer sterk. De unieke methode van Marco is naar mijn inziens ontzettend belangrijk voor een langdurig succes op Amazon wat je simpelweg niet kan missen.

Daarnaast was het heel fijn dat altijd Marco bereikbaar was voor mij en snel op mijn emails reageerde. Ook is zijn houding / informatie professioneler en duurzamer dan vele andere online marketing leraren.”

Bastian

 

De cursus was zeker geen standaard cursus waar een powerpoint wordt afgewerkt, maar een cursus waar dadelijk de praktijk geleerd wordt met life voorbeelden en data. Alles wordt duidelijk uitgelegd en met de kennis en ervaringen alsook de interactie met de andere deelnemers ben je gewapend om onmiddelijk SUCCESVOL aan de slag te gaan op amazon met een duidelijke onderbouwde strategie. Marco geeft de cursus uit zijn ervaringen business te bouwen op Amazon, niet enkel uit de theorie. Hij verkoopt zelf succesvol op Amazon en het is fanatastisch dat hij zijn ervaringen wil delen met andere om nog meer mensen een mogelijk succesvolle start te geven. Op 1 dag de echte knepen leren waar je anders maanden zal voor moeten onderzoeken, testen, en dan nog maar afwachten of het werkt. Een absolute aanrader.

Stefan

Het aanbod

 In Amerika worden dit soort cursussen voor duizenden euro’s aangeboden. En dan betreft het negen van de tien keer alleen een video cursus. Ik wil het meer persoonlijk maken in de vorm van een training op een locatie met een video cursus als aanvulling. 

Verder wil ik het toegankelijk houden voor zoveel mogelijk mensen. Vandaar dat ik deze cursus niet voor € 5.000,- maar voor slechts € 1.499,- (excl. BTW) aanbiedt. Als je je nu inschrijft, krijg je ook nog de onderstaande bonussen.

Het aantal plekken is beperkt dus ben er snel bij.  

Bonussen

Lifetime Toegang tot de Exclusieve Amazon Community. 

In deze exclusieve community vind je alleen maar mensen die die cursus gevolgd hebben en die echt serieus bezig zijn met hun Amazon business. Hier kun je met gelijkgestemden sparren en elkaar tips en tricks geven. (Waarde 995 euro)

• BOL.com product lanceringsstrategie

 Mijn bewezen BOL.com lanceerstrategie waarmee je ieder product binnen 2 weken bovenaan de zoekresultaten hebt.(Waarde 495 euro)

 

Hoor als eerste wanneer de nieuwe cursusdatum bekend is

ZET MIJ OP DE WACHTLIJST

Antwoorden op veelgestelde vragen

1) Is een lunch inbegrepen bij de cursus? 

Ja, een uitgebreide lunch is inbegrepen.

2) Wat is de exacte locatie van de cursus? 

Van der Valk Hotel Eindhoven. Gratis parkeergelegenheid inbegrepen. De cursus duurt van 09.00 tot circa 18.00.

3) Hoe lang heb ik toegang tot de online video cursus? 

Voor altijd.

4) Is succes gegarandeerd? 

Als je de stappen in de cursus volgt is de kans op succes maximaal. Garanties zijn er mijns inziens niet in het leven. Als je cursussen tegenkomt die succes garanderen, zouden er alarmsignalen moeten afgaan. 

5) Kan ik dit echt doen in slechts 2 uur per week?

Dat kan zeker. Het ligt aan je eigen ambities. Als je maar 1 of enkele producten wilt lanceren, is dit zeker mogelijk. Is het je ambitie een breder assortiment producten (10 of meer) te gaan verkopen dan zal het aantal uren per week ook toenemen. Het begin van het proces waarin je op zoek gaat naar een goed product is het meest arbeidsintensief. Daarna neemt Amazon heel veel van je over en loopt veel van je business op auto pilot.

6) Komt het BTW verhaal ook aan bod in de cursus?

Ja, dit komt ook aan de orde.

7) Kan ik na de cursusdag ook nog vragen stellen? 

Jazeker. Je krijgt toegang tot de VIP community. Hierin kun je alle vragen stellen die je hebt. Ik zal deze dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.  

8) Wat is het belangrijkste verschil met diverse Amerikaanse Amazon cursussen? 

De belangrijkste verschillen zijn dat deze cursus in het Nederlands is, dat er een lesdag op locatie is en dat ik ook het BTW thema uitvoerig onder de aandacht breng. Mijn cursus is overigens ook uitermate geschikt voor mensen die op Amazon USA willen verkopen.

                                                                                               Copyright © 2019 verovereuropa.nl

Hoor als eerste wanneer de nieuwe cursusdatum bekend is

ZET MIJ OP DE WACHTLIJST
close-link

Hoor als eerste wanneer de nieuwe cursusdatum bekend is

ZET MIJ OP DE WACHTLIJST
close-link

HOOR ALS EERSTE WANNEER DE NIEUWSTE CURSUSDATUM BEKEND IS
ZET MIJ VRIJBLIJVEND OP DE WACHTLIJST
close-link
nl_NLDutch
nl_NLDutch