fbpx
Verover Europa Logo - Marco Coninx

" Zeg Marco,

Als Verkopen Via Amazon Zoveel Oplevert..

Waarom doet niet

iedereen het dan?!"

Hier is waarom..

Omdat niet iedereen kansen ziet

En direct actie onderneemt..

E-commerce groeit harder dan ooit en dit is jouw kans om actie te ondernemen. 

Als jij op deze pagina bent dan weet je dat er een enorme kans binnen handbereik ligt - de vraag is wat ga je ermee doen?

Het consumentengedrag is de laatste maanden, mede door Covid, sneller verandert dan OOIT tevoren.

De economie krimpt, echter is er 1 sector die echt in bloei staat: Online Retail. Het geld is in een korte tijd verschoven van offline naar online.

Veel consumenten die voorheen nooit online bestelden zijn dit nu noodgedwongen moeten gaan doen en velen hebben het gemak ervan nu ervaren.

Na covid zullen een aantal van deze consumenten wel weer de winkelstraten gaan opzoeken, echter zullen velen online blijven hangen. 

Dit biedt een ongekende mogelijkheid voor jou. 

Niet via een webshop maar via Amazon.

Het starten van een traditionele webshop is niet meer van deze tijd. Het opzetten ervan is duur en het genereren van traffic en conversies wordt steeds duurder.

Dit laatste komt grotendeels door de enorme groei van de online marketplaces waarbij Amazon met kop en schouders boven de rest uitsteekt.  

En het mooie van Amazon is dat je niet hoeft te investeren in een webshop, je met één product kunt beginnen en kunt meeliften op de miljoenen bezoekers die het platform dagelijks heeft.

Go where the Traffic is. - don't fight for it.

De economie krimpt, echter is er 1 sector die echt in bloei staat: Online Retail.

Het Geld Is In Een Korte Tijd Verschoven Van Offline Naar Online.

Marco Coninx Auteur van Alles Wat Je Moet Weten Over Verkopen Via Amazon Het Boek

Geld verdienen door te verkopen via Amazon?

Oke, klinkt misschien verwarrend maar dit is het model in een notendop.


In slechts vier stappen..

 1. 1
  Vind een product waar een goede vraag naar is
 2. 2
  Zoek een betrouwbare leverancier die het product kan fabriceren
 3. 3
  Leg het product op voorraad in één van de Amazon magazijnen en laat haar alle logistieke zaken en klantenservice voor haar rekening nemen.
 4. 4
  Maak een geweldige productpresentatie op Amazon en lift mee op de miljoenen bezoekers die dagelijks Amazon bezoeken.

Echt, het is niet zo moeilijk.

Toch is het starten van een (online) business niet eenvoudig.

Er komt meer bij kijken dan sommige je doen geloven maar met een duidelijke blueprint en werkinzet ligt een winstgevende online business binnen handbereik.

Die blueprint heb ik voor je gecreëerd in de vorm van de AMZ Masterclass 2.0. Hierdoor hoef jij niet meer de fouten te maken die ik jaren geleden gemaakt heb.

AMZ Masterclass 2.0


Met trots presenteer ik: DE AMZ MASTERCLASS 2.0.

Middels de AMZ Masterclass 2.0 bouw je stap voor stap jouw eigen winstgevende Amazon business.

De AMZ Masterclass 2.0 bestaat uit 3 pijlers die jou aan een succesvolle Amazon Business Gaan helpen.

 • Een online training bestaande uit 8 modules (Waarde: 1995 euro) Deze acht modules worden aangeboden in vorm van video’s waarin je leert hoe je gouden productkansen vind die niemand anders vind, hoe je die producten tegen de beste prijzen bij de beste leveranciers inkoopt, hoe je een optimale productpresentatie maakt en je product in no time naar pagina 1 van Amazon lanceert.
  Klik hier en lees meer.
 • AMZ Masterclass Mentor Programma (waarde 3250 euro)
  In de masterclass krijg je gedurende 26 weken toegang tot je mentor Marco Coninx in de vorm van  groepscoachings sessies eens per twee weken. Klik hier en lees meer.
 • Exclusieve online Amazon community (Waarde: 495 euro) Je krijgt levenslang toegang tot deze exclusieve Amazon community met gelijkgestemde Amazon verkopers die allen de Masterclass volgen. Klik hier en lees meer.
 • BOL.com Lanceerstrategie (Waarde 199 euro)                                                       Middels deze strategie lanceer je ieder product binnen 2 weken naar pagina 1 van BOL. Ook helpt deze strategie je aan de broodnodige eerste reviews.
 • Amazon Tools pakket (Waarde 1547 euro)
  Bespaar enorm veel tijd met deze tools waarmee je onder andere in no time analyseert of een productidee een echte winner is door een diepte analyse te maken Klik hier en lees meer.

 •  Totale waarde: 7486 euro

Wanneer Je Alle Stappen Uit De Masterclass Binnen 6 Maanden Volgt En Toepast En Geen Sales Realiseert, Krijg Je Volledige Investering In De Masterclass Terug.

"Maar werkt het wel echt?"

Dit is wat anderen zeggen over AMZ Masterclass:


“Een jaar geleden heb ik de cursus Verover Europa gekocht om meer te weten te komen over verkopen via Amazon. De cursus leerde ook hoe ik goed kon onderhandelen met Chinese leveranciers, waar ik de beste verkoopkansen kon vinden en hoe ik op de eerste pagina van Amazon kom.

Na het effectief toepassen van deze methodes op mijn bol.com kanaal is mijn omzet aanzienlijk gegroeid en mijn onderneming van de grond gekomen.

Inmiddels heb ik mijn baan opgezegd en ben ik fulltime aan het ondernemen. Dat wat eerst een droom voor mij was is nu werkelijkheid geworden. 


Elke dag ben ik niet meer aan het werken, nee ik ben aan het bouwen.
En het voelt fantastisch.

Binnen een paar maanden van €0 naar €10.000 gaan is geweldig!

De grootste waarde van de gehele cursus is dat ik nu een mentor heb waar ik al mijn vragen aan kan stellen en heel concrete antwoorden voor terugkrijg.

Het voelt alsof hij een grote broer is die je tips geeft.


Daarbovenop heb ik levenslang toegang tot de Verover Europa community waar in videoformaat zeer waardevolle content omtrent het verkopen op Amazon en Bol.com geplaatst wordt.

Ook is het fijn om je vragen te stellen aan de community en mensen die in dezelfde fase als jij zit te stellen.

Door deze waarde voelt het alsof ik in drie maanden de stappen zet die mij anders drie jaar zouden kosten.

In de cursus wordt verteld waar je alles het beste kan vinden. Dit in je eentje uitvogelen kost heel veel tijd, tegenslagen, en moeite. Door dat alles in een omgeving te vinden is het bijzonder fijn om te leren en makkelijke stappen naar het volgende niveau te maken.

Mijn motivatie wordt elke dag groter, ik sta vroeger op om meer te doen en meer succes te behalen. Heel erg blij met deze stap die ik gezet heb.

Marco bij deze hartstikke bedankt en samen gaan we op naar nieuwere hoogtes!”.

Bastian

Amazon Ondernemer

Maar dat is niet alles want
Dit is wat Conny schreef over AMZ Masterclass:

“Deze cursus is een absolute aanrader voor iedereen die online verkoopt of wil verkopen.

Van het vinden van de juiste producten, het onderzoeken van de financiële haalbaarheid, het inkopen in China tot het transport naar Amazon warehouses, als ook de succesvolle lancering van je producten.

Alles wordt stap voor stap uitgelegd met duidelijke voorbeelden in praktische video’s.

Marco is een expert op het gebied van verkopen van privat label producten op platformen, is heel hands on en zeer transparant over zijn ervaringen en de mogelijkheden van verkopen op platformen. Hij deelt do’s and don’ts en tipt over onmisbare software voor het monitoren en stimuleren van je sales.

Inmiddels verkopen we producten onder eigen merk en halen we uit onze verkopen één jaarsalaris. 

Ons doel voor dit jaar een verdubbeling van onze resultaten en dit allemaal nog met dezelfde product waarmee we zijn gestart.

Ook uitbreiding staat nog op de planning dit jaar en wij gebruiken daarvoor alle kennis en tools die Marco ons heeft aangereikt en zijn ervan overtuigd, dat ook dit weer succes gaat opleveren”.

Conny

Amazon Ondernemer

OVER JOUW MENTOR: MARCO CONINX

Marco Coninx verkoopt al ruim 10 jaar producten online.


In 2013 won hij de FD gazelle award voor het snelst groeiende bedrijf van Limburg. Hij is auteur van het boek "Verover Europa via Amazon" en "Alles wat je moet weten over verkopen via Amazon" en heeft de laatste jaren voor meer dan 10 miljoen euro aan eigen producten verkocht via Amazon.


Sinds 2017 helpt Marco anderen een succesvolle Amazon business op te zetten en heeft inmiddels vele mensen geholpen bij het starten van hun succesvolle Amazon business.

“Verkopen via Amazon heeft ervoor gezorgd dat ik mijn droomleven leef. Meer tijd met mijn vriendin, kinderen en geen enkele financiële stress meer. Het voelt als mijn plicht om mijn methodes te delen met mensen die ook succes willen (en bereid zijn daar voor te werken!) ” – Marco 

In tegenstelling tot anderen deel ik naast de omzet ook mijn winstcijfers. Daar draait het uiteindelijk allemaal om toch? 


Omzetcijfers zijn eenvoudig te beïnvloeden.


Ik deel deze om aan te geven dat ik weet waar ik het over heb en ik kan jou mijns inziens pas goed helpen als ik zelf ook een echte winstgevende business heb.


Wat is een bedrijf zonder winst?

Een dure hobby.

Internet wordt tegenwoordig overspoeld met cowboys die allerlei verdienmodellen proberen te verkopen zonder dat ze zelf succesvol zijn geweest.


Ik volg alleen cursussen van mensen die ook echt doen wat ze onderwijzen; practice what you preach. Dat gezegd hebbende wil ik ook openheid van zaken geven.

In onderstaande plaatje zie je de omzet en de winst van ons Amazon Europa account. 

SUCCES GEGARANDEERD

Want jouw resultaat is het enige dat telt.

Ja echt.

Ik wil dat jij een keuze maakt.


Een keuze die jouw leven positief kan veranderen.

Zul je hard moeten werken? Ja.

Zul je wat moeten investeren? Ja.

Ligt al het risico bij jou? NEE!

Om zoveel mogelijk risico bij jou weg te nemen heb ik de succesgarantie:
Wanneer Je Alle Stappen Uit De Masterclass Binnen 6 Maanden Volgt En Toepast En Geen Sales Realiseert, Krijg Je Volledige Investering In De Masterclass Terug.


Wil je eerst kijken of dit model iets voor jou is?


Geen probleem.

Je krijgt een 14 dagen bedenktermijn. Als je binnen 14 dagen tot de ontdekking komt dat dit model niks voor jou is, krijg je direct jouw geld terug.


No questions asked.


Wanneer Je Alle Stappen Uit De Masterclass Binnen 6 Maanden Volgt En Toepast En Geen Sales Realiseert, Krijg Je Volledige Investering In De Masterclass Terug.

Dit is wat anderen zeggen:

“Enige tijd geleden kwam ik met Marco in aanraking via het nuttige boek ‘Verover Europa via Amazon’. Zowel dit boek als de cursus die ik heb gevolgd hebben me enorm geholpen om de complexe materie van verkopen op Amazon snel goed te begrijpen. En met succes, onze Amazon omzet is het afgelopen jaar verdubbeld. Zolang je de juiste dingen doet, kan Amazon bijdrage aan een zeer interessante en stabiele omzet. Marco’s cursus helpt hier enorm bij”

Jiri

JIRI

Amazon Ondernemer

“Wanneer je via Amazon wil gaan verkopen is de cursus (beginner) een uitstekend startpunt. Alle facetten die komen kijken bij het verkopen op Amazon komen hierbij aan bod. Zelf vond ik de product research module, lancering op Amazon erg interessant en leerzaam.

Marco heeft mij ook begeleid bij de lancering van mijn eerste product en het opzetten van de advertising (PPC). In november heb ik gelanceerd en stond begin december voor een belangrijk keyword op de eerste pagina (+ Amazon’s choice badge) bij Amazon.

Dit heeft me in december erg geholpen bij de verkopen; er zat zelfs een topdag van 62 verkopen per dag tussen een week voor de kerst. Dit geeft gelijk de kracht van het platform aan en is dus ook voor een beginnende verkoper haalbaar. Als persoon is Marco erg enthousiast om anderen te helpen met het onder de knie krijgen van de Amazon business. Erg handig om terug te kunnen vallen op iemand met veel kennis en ervaring!”

ROB

Amazon Ondernemer

"Klinkt goed allemaal.. Maar wat krijg ik nou precies?"

Je krijgt alle handvatten die jij nodig hebt om een succesvolle Amazon business op te zetten.

Je krijgt onder andere toegang tot:

1. ONLINE TRAINING BESTAANDE UIT 8 MODULES

NIEUW: Levenslang toegang tot Training & Templates

Stap voor stap video training bestaande uit 8 modules die je precies leert hoe je jouw eigen business via Amazon opbouwt vanuit het niets zonder enige online kennis of ervaring.


Wat gaan we dan behandelen?

Module 1. Mindset
De mindset die de kans op succes maximaliseert
Het stellen van doelen


Module 2. Starten van je Amazon business
Inschrijven bij de KVK
Wat heb je nodig om een Amazon account te openen?
Wat dien je over BTW te weten?

Module 3. Het vinden van het juiste product

Hoe vind je keer op keer winstgevende productideeën
Hoe bepaal je of er voldoende vraag is naar je producten
Hoe bepaal je of je voldoende marge overhoudt

Module 4. Het vinden van de juiste leverancier
Hoe en waar vind je goede betrouwbare fabrikanten
Hoe leg je contact met fabrikanten
Wat zijn de beste betaalopties
Hoe kun je je order verzekeren
Waar moet je op letten bij verscheping
Hoe pak je een goede product inspectie aan
Alles wat van belang is bij import vanuit China komt aan bod.

Module 5. Branding
Goede merknaam verzinnen
Hoe kun je goed goedkoop een goed logo laten ontwikkelen
Het maken van een goed design voor je verpakking
Hoe kun je je merk registeren

Module 6. Het maken van een optimale product propositie
Hoe maak je een geweldige titel
Hoe vind je relevante zoekwoorden voor jouw product die converteren
Waar moet je op letten bij het maken van foto's
Waar moet je op letten bij het maken van een super productbeschrijving en hoe kun je dit voor nog geen € 20,- uitbesteden

Module 7. Het lanceren van je product op Amazon
Hoe zorg je voor je eerste product reviews
Hoe zorg je dat je product direct sterk uit de startblokken komt op Amazon
Het aanmaken van een sponsored products campagne

Module 8. Verdere optimalisatie/groei en beheer
Wat zijn je top zoekwoorden die converteren en hoe verwerk je die in je listing
Hoe zorg je voor een gestage groei van je productreviews
Hoe bescherm je jouw product op Amazon tegen hijackers


Alle video's zijn ontworpen om JOU zo snel mogelijk aan resultaat te helpen én geven je een inkijkje in Amazon accounts die meer dan 10 miljoen euro aan omzet hebben gedaan.

Maar dat is niet alles want..
als je vandaag start krijg je ook toegang tot:

2. Het AMZ Masterclass Mentor Programma

26 weken lang Persoonlijke coaching van Marco Coninx

Voorheen gaf ik Amazon trainingen die een (fysieke) kick-off dag hadden. Nadat iemand de trainingsdag gevolgd had, kreeg die persoon toegang tot de ledenomgeving met alle video’s.


Wat ik echter merkte was dat deelnemers aan het eind van de trainingsdag erg enthousiast waren maar ook aangaven dat ze beetje overdonderd waren door alle nieuwe zaken die ze gehoord hadden. Toen besefte ik dat het eigenlijk ook helemaal niet logisch is om nu al uit te leggen hoe je op pagina 1 van Amazon komt als je niet eens een product hebt.


Het gaat mijns inziens om just in time learning. Je moet iets leren op het moment dat je het nodig hebt. En je moet je vragen dus ook kunnen stellen op het moment dat het voor jou speelt.

Dat is de reden geweest dat ik gestopt ben met de kick-off dag en gestart ben met de twee wekelijkse online groepscalls.

Het idee is dat je de video’s in je eigen tempo volgt wanneer het jou uitkomt en dat je mij tweewekelijks LIVE al je vragen kunt stellen.

En laten we eerlijk zijn, live communiceren werkt toch veel efficiënter dan een mailtje sturen.

Dat dit een juiste keuze is geweest bewijzen de volgende reacties wel:

“De calls zijn zeker van toegevoegde waarde! Dit omdat de andere deelnemers er toch net anders tegenaan kijken en dus ook met net andere vragen komen.”


“Ik vind het zeer waardevol tot nu toe!! Door de vragen van iedereen krijgt het een hele praktische aanpak. Dus supergoed. ”


“Het is voor mijn erg prettig om je live te kunnen spreken en mijn vragen direct te kunnen stellen.”


“Voor mij is dit misschien wel het meest waardevolle element van het hele aanbod.”

Gedurende 26 weken krijg je elke 2 weken toegang tot de groepscoachinsgcalls.

3. Exclusieve Online
Amazon Community

Niet voor even. voor altijd.

Weetje wat succesvolle ondernemers weten?


Dat je het niet alleen kunt.

Je moet hulp en advies vragen aan mensen die het al eens gedaan hebben. 

Daarom krijg je ook toegang tot onze exclusieve community met alleen maar mensen die die masterclass gevolgd hebben en die echt serieus bezig zijn met hun Amazon business.

Hier kun je met gelijkgestemden sparren en elkaar tips en tricks geven.

Je krijgt niet 'even' toegang tot deze community.

Nee.

Als je vandaag start krijg je levenslang toegang tot deze exclusieve community.

Wanneer Je Alle Stappen Uit De Masterclass Binnen 6 Maanden Volgt En Toepast En Geen Sales Realiseert, Krijg Je Volledige Investering In De Masterclass Terug.

BONUS 1:

Amazon Tools pakket

Waarom 2 Uur Verspillen Aan Zaken Die Je Ook Binnen 5 Minuten Kunt Doen?

Ken je dat?

Dat je uren gewerkt hebt aan iets, en je tevreden naar je scherm kijkt en denkt:

'ZO! Dat is klaar - vandaag was een productieve dag..'

En dan later hoort dat mensen exact dezelfde taak niet in uren maar in enkele minuten gedaan hebben?

STOP!
Met tijd verspillen..

De afgelopen jaren heb ik veel tijd en geld geïnvesteerd in tools die mij nu meer omzet & vrijheid opleveren.


Wat zou het jou waard zijn als je..

 • Altijd winnende producten hebt?
 • Binnen no-time een concurrentie analyse hebt?
 • De kans hebt om binnen no-time op pagina 1 te komen?

Geloof mij, ik doe het al meer dan 8 jaar en ik zou willen dat ik deze tools gehad had toen ik mijn Amazon business startte. 

Dit Zijn de 3 tools die je honderden uren zullen besparen..

En enorm veel omzet kunnen opleveren als je ze goed benut.

En jij krijgt ze allemaal als je VANDAAG actie onderneemt 


TOOL #1:

AMZ Opportunity Analyzer

Maakt het analyseren van productideeën kinderspel. Binnen 5 minuten weet je of je een gouden idee in handen hebt.


TOOL #2:

AMZ Concurrentie Analyzer

Laat je met 1 druk op de knop zien op welke zoekwoorden jouw (toekomstige) concurrenten hun geld verdienen.

TOOL #3:

AMZ Title Analyzer

Laat je met 1 druk op de knop zien voor welke woorden je het meest eenvoudig en op pagina 1 kunt komen.

Ook krijg je ook toegang tot alle email templates, Scripts en contracten die ik in mijn eigen business gebruik.

Wanneer Je Alle Stappen Uit De Masterclass Binnen 6 Maanden Volgt En Toepast En Geen Sales Realiseert, Krijg Je Volledige Investering In De Masterclass Terug.

BONUS 2:
Lanceerstrategie BOL

Wat heb je aan verkopen via Bol als niemand jouw producten kan vinden? Precies. De oplossing: Een ijzersterke lancering!

Het is iets dat weinig verkopers zullen toegeven..

Maar IEDEREEN heeft er mee te maken als je start, de lancering is uitdaging.

De meeste online ondernemers 
eindigen ergens op pagina 6.. 

Jarenlang hebben mijn team en ik geïnvesteerd en vervolgens de meest effectieve lanceerstrategie ontwikkeld en vastgelegd. 


Hoe zou jij het vinden als je..

 • Ieder product binnen 2 weken op pagina 1 bij Bol krijgt?
 • Je een BAK aan reviews krijgt?
 • Een stappenplan hebt dat ALTIJD werkt?

Wat anderen verkopen als aparte cursus.. Krijg je van mij GRATIS als je vandaag actie onderneemt!

Als je vandaag start met de AMZ Masterclass 2.0 krijg je van mij onze Bol Lanceerstrategie er gratis bij.

Eerlijk is eerlijk..

Ik heb even getwijfeld want dit alleen is zó waardevol dat ik weet dat sommigen het als losse cursus zouden verkopen.


Mijn doel is om JOU te helpen.

De enige vraag die jij jezelf moet stellen is of jij jezelf wilt helpen.


Als het antwoord daarop JA is dan gaan mijn team en ik er alles aan doen om samen met jou succes te behalen.

Klik op onderstaande knop en start vandaag.

Wanneer Je Alle Stappen Uit De Masterclass Binnen 6 Maanden Volgt En Toepast En Geen Sales Realiseert, Krijg Je Volledige Investering In De Masterclass Terug.

Veelgestelde vragen:


Hoeveel startkapitaal heb ik nodig?

De leugen die je vaker voorbij ziet komen. Je kunt met 1000 euro of minder een amazon business starten. Vijf jaar geleden kon dit nog, echter tegenwoordig kan dit echt niet meer. Een startkapitaal van 3000 euro (exclusief investering in cursus) is wel noodzakelijk. Naast voorraden heb je je vaste kosten en marketingkosten en met 500 euro ben je kansloos.

Waarom roepen mensen dit dan? Heel eenvoudig.

Ze willen cursussen verkopen en met een opstartbedrag van 500 euro trek je natuurlijk aardig wat mensen aan.

Hoeveel uur per week ben ik bezig?

Het mooie aan dit model is dat het prima naast je studie of baan kunt doen. Eén tot twee uur per dag is voldoende. Hoe meer hoe beter natuurlijk.

Waarom moet ik voor jullie kiezen?

 • Marco is  al sinds 2103 actief op Amazon. Kent het platform van binnen en buiten en heeft zijn focus echt op Amazon liggen. 
 • Marco verkoopt zelf heel succesvol op Amazon. 
 • Marco geeft al sinds 2017 trainingen en wij hebben de meeste succesverhalen van alle Amazon cursussen in Nederland.
 • De tools die wie aanbieden zijn uniek en biedt niemand anders aan. Daarnaast zijn er maar liefst 26 groepscoachingscalls inbegrepen die Marco persoonlijk geeft.  

Kan ik dit ook vanuit België doen?

Ja, dat maakt geen verschil. Alleen schrijf je je in bij de Belgische KVK

Ik verkoop al producten (op Amazon). Is deze cursus dan ook interessant voor me?

Jazeker, ik denk dat een kwart van de deelnemers al verkopen op Amazon. Stuk voor stuk zeggen ze dat de training veel nieuwe inzichten geeft en vooral de groepssessies enorme toegevoegde waarde hebben.

Hoe lang duurt het voordat ik geld begin te verdienen?

Een normale doorlooptijd om je product op Amazon live te krijgen is 4 maanden. Denk hierbij aan het zoeken van een geschikt product, het onderhandelen met de levarancier, de productietijd van de order en het verschepen van de producten vanuit China naar Nederland. Als het product live is op Amazon moet je het vervolgens lanceren naar pagina 1. Ga gemakshalve uit van een maand. Na circa 5 maanden kun je er derhalve vanuitgaan dat er orders binnenkomen waarop winst zit.

”De laatste tijd heb ik veel persoonlijk contact gehad met Marco voor het lanceren van mijn producten. Hij wil echt dat jij succes hebt!

Ik heb inmiddels vier producten online en heb hiermee een prima aanvulling op mijn inkomsten. Ik verwacht dat ik binnen 6 maanden al een boven modaal inkomen heb van mijn Amazon verkopen terwijl mijn verkopen maar blijven groeien.”

Jeroen

Amazon Ondernemer

"Ik heb de cursus van Marco gevolgd en de stappen uit de videotraining toegepast, wat me veel tijd bespaard heeft. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. De informatie die Marco geeft is eenvoudig te volgen en biedt houvast in alles wat te maken heeft met het opzetten van je eigen Amazon business.

Naast de cursussen heb ik meerdere malen contact gehad met Marco over specifieke vragen die ik had tav mijn amazon business. Hij is altijd bereid om mee te denken om je business te laten groeien.
Dankzij Marco heb ik diverse producten in de top 10 van Amazon gekregen. Zo heb ik een gedegen amazon business kunnen opzetten waarvan ik kan leven."

Frank

Amazon Ondernemer

de keus is aan jou.

Blijf je waar je bent? Of kies je voor groei?

Deze site is geen onderdeel van de Facebook-website of Facebook Inc. Bovendien wordt deze site NIET onderschreven door Facebook op enigerlei wijze. FACEBOOK is een handelsmerk van FACEBOOK, Inc.

Dit boek is op geen enkele wijze gesponsord, aanbevolen of gepubliceerd door Amazon ™.

Je begrijpt dat ik  geen claims of garanties doe dat jij geld zult verdienen met mijn Ideeën, informatie, programma’s of methoden. Ik ken jou en jouw situatie niet. De resultaten die jij in jouw leven behaald jouw volledige verantwoordelijkheid. Ik ben hier om jou te helpen door middel van mijn levenswerk; het delen van mijn beste methodieken en strategieën zodat jij hopelijk sneller succes kunt behalen.

Niks op deze pagina of andere pagina’s van mij of eventuele emails kun je beschouwen als een belofte of garantie voor toekomstige verdiensten/succes. Financiële cijfers die hier eventueel genoemd worden, of op één van mijn andere pagina's of emails, kunnen schattingen of projecties zijn gebaseerd op mijn eerdere resultaten, en horen niet als exact of beloofd beschouwd te worden Alle getallen zijn er enkel voor illustratieve doeleinden.

©2020 Marketing door Mintwater.nl