Disclaimer

Wij geloven niet in programma’s waarmee je in één dag rijk wordt. We geloven in hard werken, iets nieuws toevoegen en anderen tot dienst zijn. Dat is precies waar onze programma’s jou mee helpen.

Volgens de wet mogen wij geen garanties geven, dus dat zullen we ook niet doen. We kunnen niet beloven dat je goede resultaten boekt of veel geld verdient dankzij onze ideeën, verstrekte informatie, programma’s en strategieën. We kennen je namelijk niet en bovendien: de resultaten die jij boekt zijn afhankelijk van je eigen keuzes. Vind je niet?

Wij zijn er om jou nieuwe strategieën te leren die je helpen om sneller vooruit te komen. Niets op deze pagina, op onze website of in onze e-mails is een garantie op toekomstig succes.

1. We kunnen niet beloven dat eerder behaalde resultaten of successen met Verover Europa een indicatie zijn van je toekomstige succes. Wanneer je jouw beslissingen baseert op informatie uit onze producten, diensten of website, moet je in gedachten houden dat deze beslissingen ook verkeerd uit kunnen pakken. Succes is niet gegarandeerd.

2. Zie je financiële cijfers op onze websites of in onze e-mails? Houd er dan rekening mee dat dit slechts schattingen of eerder behaalde resultaten zijn. Deze cijfers moeten niet als belofte of als potentiële verdiensten beschouwd worden. Alle cijfers worden slechts illustratief gebruikt.

3. Berichten van voormalige leerlingen zijn slechts voorbeelden van wat er bereikt kan worden met behulp van onze programma’s. De uiteindelijke resultaten kunnen variëren, afhankelijk van je persoonlijke achtergrond, je motivatie en je gedrevenheid.

4. Je gaat ermee akkoord dat verover europa en zijn instructeurs niet verantwoordelijk zijn voor jouw successen of mislukkingen. Dit in relatie tot de informatie die wij verstrekken of de producten en diensten die wij leveren. Al onze producten en diensten zijn strikt educatief en informatief.

5. Er is geen magische weg naar een leven vol rijkdom. Je moet zelf het harde werk leveren. Dat betekent ook dat je onze video’s van begin tot eind moet kijken, onze aanbevolen acties allemaal opvolgt en hulp vraagt wanneer dat nodig is. Ben je niet bereid om hard te werken aan je Amazon business? Dan zou je geen Amazon business moeten hebben. Ben je wel bereid om je handen uit de mouwen te steken? Dan zijn wij bij verover europa er om je te helpen.

Heb je nog verdere vragen? Stuur dan een mail naar info@verovereuropa.nl.