CLAIM NU TIJDELIJK GRATIS MIJN BOEK

Mis dit niet
Ontvang mijn boek gratis
Vul je voornaam en emailadres in en klik op “stuur het boek” en vul je adresgegevens in
STUUR HET BOEK
close-link

 

Je betaalt alleen de verzendkosten

Zonder investeringen en taalbarrières in heel Europa verkopen via Amazon

Enkele voordelen verkopen via Amazon

✅ Geen website nodig.

✅ Geen taalproblemen bij het verkopen over de grens. Amazon neemt de klantenservice over wanneer je kiest voor Fulfilment by Amazon.

✅ Slechts een zeer lage investering in goederen is noodzakelijk. Verkopen op Amazon kan al met slechts 1 product.

✅ Alle leveringen aan en retourzendingen van klanten worden door Amazon afgehandeld.

✅ Geen enkele technische kennis nodig met betrekking tot online verkopen.

✅ Weinig arbeidsintensief model. Amazon neemt het meeste van het werk uit handen.

VERGROOT JE POTENTIELE AFZETGEBIED MET 300 MILJOEN EUROPEANEN

 Slechts een klein gedeelte van de Nederlandse (r)etailers verkoopt over de landsgrenzen. In een wereld die steeds internationaler wordt en waar technologie praktisch alles mogelijk maakt, is dit niet alleen een gemiste kans, maar ook een potentiële bedreiging: buitenlandse webshops komen naar Nederland en kunnen marktaandeel wegsnoepen. Door je afzetmarkt te vergroten kun je met deze bedreiging omgaan en kansen pakken.  

In dit praktische boek laat ik zien dat je eenvoudig producten over de landsgrenzen kunt verkopen, zonder investeringen of taalproblemen. Niet via een eigen website, waarvoor doorgaans een flinke investering vereist is, maar door het aanbieden van je producten op het platform van Amazon.

Amazon is de grootste online retailer ter wereld en is op dit moment binnen Europa in Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Italië en Spanje actief. Dit wil zeggen dat een potentieel afzetgebied van nagenoeg 300 miljoen Europeanen voor jou als verkoper openligt.

In dit boek leg ik precies uit hoe je jouw producten in no time zeer eenvoudig kunt aanbieden op alle Europese platformen van Amazon en hoe je verkopen kunt realiseren. Door gebruik te maken van de Fulfilment by Amazon service, waarmee Amazon de volledige logistieke afhandeling en klantenservice voor haar rekening neemt, wordt expansie over de landsgrenzen zeer eenvoudig gemaakt. Uit eigen ervaring weet ik dat je binnen een week je eerste verkoop gerealiseerd kunt hebben. Door de stappen in dit boek te volgen, kun jij dat ook.

Dit boek is niet alleen een must voor (web)winkeliers, maar ook voor mensen die de ambitie hebben om online producten te gaan verkopen.

 

ENKELE REACTIES VAN LEZERS

 

“Super praktisch, echt een aanrader! Wat ben ik blij met dit boek! Echt alle informatie die je nodig hebt, staat erin. Het is praktisch, toegankelijk, je kunt er direct mee aan de slag”.

“Super concreet Dit boek is erg duidelijk geschreven en hierdoor een goed begin punt voor jouw online business”.

“Topper Een zeer prettig en leerzaam boek! Bovendien is het makkelijk te lezen. In het boek worden de verschillende Amazon mogelijkheden en processen op een begrijpelijke manier en tot in de details toegelicht. Het boek is zeker een aanrader voor iedereen die te maken heeft met het steeds groter wordende fenomeen Amazon. Zelf gebruik ik dit boek bijna dagelijks op het werk”.

“Zeer praktische tips om te verkopen op Amazon Het is een beknopt boekje die je aanzet geeft te verkopen op Amazon. Geen poespas. Eenvoudige berekeningen.”

“Goed en duidelijk boek Het kan drempels wegnemen die groter lijken dan ze feitelijk zijn. Marco legt stap voor stap uit hoe je een shop in het buitenland start.”

“Een Aanrader Zat zelf te worstelen met het Amazonvraagstuk en kwam toevallig bij het boek uit. Direct besteld en direct geleverd. Ook top. Boek vervolgens in één keer uitgelezen. Zeer toegankelijk en prettig geschreven. Bovendien snijdt het echt hout en helpt het je goed op weg. Ben er blij mee.”

“Concreet handboek” Goed geschreven boek met zeer concrete tips hoe je snel en laagdrempelig kunt adverteren. Ik vond het erg sterk dat er ook praktijkvoorbeelden in terugkwamen, aangevuld met echte cijfers.”

Mis dit niet
Ontvang mijn boek gratis
Vul je voornaam en emailadres in en klik op “stuur het boek” en vul je adresgegevens in
STUUR HET BOEK
close-link

 

Hoor als eerste wanneer de nieuwe cursusdatum bekend is

ZET MIJ OP DE WACHTLIJST
close-link

Hoor als eerste wanneer de nieuwe cursusdatum bekend is

ZET MIJ OP DE WACHTLIJST
close-link

HOOR ALS EERSTE WANNEER DE NIEUWSTE CURSUSDATUM BEKEND IS
ZET MIJ VRIJBLIJVEND OP DE WACHTLIJST
close-link

GRATIS ONLINE AMAZON TRAININ

Hoor als eerste wanneer deze weer beschikbaar is
Bericht mij
close-link
Mis dit niet
Ontvang mijn boek gratis
Vul je voornaam en emailadres in en klik op "stuur het boek" en vul je adresgegevens in
STUUR HET BOEK
close-link
Mis dit niet!

CLAIM NU TIJDELIJK GRATIS MIJN BOEK

Het Amazon boek dat je leert hoe je geld kunt verdienen via Amazon
VERTEL MIJ MEER
close-link
nl_NLDutch
nl_NLDutch