Over mij          In de Media         Contact

CLAIM NU TIJDELIJK GRATIS MIJN BOEK

UITVERKOCHT

Wil je als eerste weten wanneer je mijn nieuwe boek beschikbaar is? Zet je dan even op de wachtlijst.

ZET MIJ OP DE WACHTLIJST
close-link

Je betaalt alleen de druk en verzendkosten

Duizenden andere action takers gingen je al voor

Zonder investeringen en taalbarrières in heel Europa verkopen via Amazon

Enkele voordelen verkopen via Amazon

✅ Geen website nodig.

✅ Geen taalproblemen bij het verkopen over de grens. Amazon neemt de klantenservice over wanneer je kiest voor Fulfilment by Amazon.

✅ Slechts een zeer lage investering in goederen is noodzakelijk. Verkopen op Amazon kan al met slechts 1 product.

✅ Alle leveringen aan en retourzendingen van klanten worden door Amazon afgehandeld.

✅ Geen enkele technische kennis nodig met betrekking tot online verkopen.

✅ Weinig arbeidsintensief model. Amazon neemt het meeste van het werk uit handen.

VERGROOT JE POTENTIELE AFZETGEBIED MET 300 MILJOEN EUROPEANEN

Slechts een klein gedeelte van de Nederlandse (r)etailers verkoopt over de landsgrenzen. In een wereld die steeds internationaler wordt en waar technologie praktisch alles mogelijk maakt, is dit niet alleen een gemiste kans, maar ook een potentiële bedreiging: buitenlandse webshops komen naar Nederland en kunnen marktaandeel wegsnoepen. Door je afzetmarkt te vergroten kun je met deze bedreiging omgaan en kansen pakken.  

In dit praktische boek laat ik zien dat je eenvoudig producten over de landsgrenzen kunt verkopen, zonder investeringen of taalproblemen. Niet via een eigen website, waarvoor doorgaans een flinke investering vereist is, maar door het aanbieden van je producten op het platform van Amazon.

Amazon is de grootste online retailer ter wereld en is op dit moment binnen Europa in Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Italië en Spanje actief. Dit wil zeggen dat een potentieel afzetgebied van nagenoeg 300 miljoen Europeanen voor jou als verkoper openligt.

In dit boek leg ik precies uit hoe je jouw producten in no time zeer eenvoudig kunt aanbieden op alle Europese platformen van Amazon en hoe je verkopen kunt realiseren. Door gebruik te maken van de Fulfilment by Amazon service, waarmee Amazon de volledige logistieke afhandeling en klantenservice voor haar rekening neemt, wordt expansie over de landsgrenzen zeer eenvoudig gemaakt. Uit eigen ervaring weet ik dat je binnen een week je eerste verkoop gerealiseerd kunt hebben. Door de stappen in dit boek te volgen, kun jij dat ook.

Dit boek is niet alleen een must voor (web)winkeliers, maar ook voor mensen die de ambitie hebben om online producten te gaan verkopen.

UITVERKOCHT

Je betaalt alleen de druk en verzendkosten

Over de schrijver Marco Coninx?

Marco Coninx verkoopt al ruim 10 jaar producten online. In 2013 won hij de FD gazelle award voor het snelst groeiende bedrijf van Limburg.  Hij is auteur van het boek Verover Europa via Amazon en heeft de laatste jaren voor meer dan 10 miljoen euro aan eigen producten verkocht via Amazon en BOL.

Sinds 2018 helpt Marco anderen een succesvolle Amazon business op te zetten en heeft inmiddels honderden mensen geholpen bij het starten van hun Amazon business. 

“Verkopen via Amazon heeft ervoor gezorgd dat ik mijn droomleven leef. Meer tijd met mijn vriendin, kinderen en geen enkele financiële stress meer. Het voelt als mijn plicht om mijn methodes te delen met mensen die ook succes willen (en bereid zijn daar voor te werken!) ” – Marco Coninx

ENKELE REACTIES VAN LEZERS

 

“Super praktisch, echt een aanrader! Wat ben ik blij met dit boek! Echt alle informatie die je nodig hebt, staat erin. Het is praktisch, toegankelijk, je kunt er direct mee aan de slag”.

“Super concreet Dit boek is erg duidelijk geschreven en hierdoor een goed begin punt voor jouw online business”.

“Topper Een zeer prettig en leerzaam boek! Bovendien is het makkelijk te lezen. In het boek worden de verschillende Amazon mogelijkheden en processen op een begrijpelijke manier en tot in de details toegelicht. Het boek is zeker een aanrader voor iedereen die te maken heeft met het steeds groter wordende fenomeen Amazon. Zelf gebruik ik dit boek bijna dagelijks op het werk”.

“Zeer praktische tips om te verkopen op Amazon Het is een beknopt boekje die je aanzet geeft te verkopen op Amazon. Geen poespas. Eenvoudige berekeningen.”

“Goed en duidelijk boek Het kan drempels wegnemen die groter lijken dan ze feitelijk zijn. Marco legt stap voor stap uit hoe je een shop in het buitenland start.”

“Een Aanrader Zat zelf te worstelen met het Amazonvraagstuk en kwam toevallig bij het boek uit. Direct besteld en direct geleverd. Ook top. Boek vervolgens in één keer uitgelezen. Zeer toegankelijk en prettig geschreven. Bovendien snijdt het echt hout en helpt het je goed op weg. Ben er blij mee.”

“Concreet handboek” Goed geschreven boek met zeer concrete tips hoe je snel en laagdrempelig kunt adverteren. Ik vond het erg sterk dat er ook praktijkvoorbeelden in terugkwamen, aangevuld met echte cijfers.”

 

@2020 Verover Europa

Privacy Beleid | Algemene Voorwaarden | Disclaimer

 

 

Deze website maakt geen onderdeel uit van Amazon. Deze site is op geen enkele manier gelinkt, gesponsord of aanbevolen  door Amazon.

Deze site is geen onderdeel van de Facebook-website of Facebook Inc. Bovendien wordt deze site NIET onderschreven door Facebook op enigerlei wijze. FACEBOOK is een handelsmerk van FACEBOOK, Inc.

Ik geloof niet in “Get-Rich-Quick” programma’s of trainingen. Ik geloof in hard werken, waarde toevoegen en anderen helpen. Dit is dan ook waarvoor mijn programma’s / cursussen op ontworpen zijn. 

Ik maak geen claims of garanties dat jij geld zult verdienen met mijn Ideeën, informatie, programma’s of methoden. Ik ken jou en jouw situatie niet. De resultaten die jij in jouw leven behaald jouw volledige verantwoordelijkheid.  Ik ben hier om jou te helpen door middel van mijn levenswerk; het delen van mijn beste methodieken en strategieën zodat jij hopelijk sneller succes kunt behalen.

Niks op deze pagina of  andere pagina’s van mij of  eventuele emails kun je beschouwen als een belofte of garantie voor toekomstige verdiensten/ succes. Financiële cijfers die hier eventueel genoemd worden, of op een van ons andere paginas of emails, zijn simpel weg schattingen of projecties gebaseerd op mijn eerdere resultaten, en horen niet als exact of beloofd beschouwd te worden – Alle getallen zijn er alleen voor illustratieve doeleinden.

 

Hoor als eerste wanneer de nieuwe cursusdatum bekend is

ZET MIJ OP DE WACHTLIJST
close-link

Hoor als eerste wanneer de nieuwe cursusdatum bekend is

ZET MIJ OP DE WACHTLIJST
close-link

HOOR ALS EERSTE WANNEER DE NIEUWSTE CURSUSDATUM BEKEND IS
ZET MIJ VRIJBLIJVEND OP DE WACHTLIJST
close-link

GET MY OFFER!
close-link

Ja, Reserveer mijn Plek!
close-link

Ja, Ik wil meedoen 
close-link

AMZ Concurrentie Analyzer

VERTEL MIJ MEER
close-link

Wil je als eerste weten wanneer er weer een gratis training is? Zet je dan even op de wachtlijst.

ZET MIJ OP DE WACHTLIJST
close-link

Wil je als eerste weten wanneer de deuren voor de cursus weer open gaan?  Zet je dan even op de wachtlijst.

ZET MIJ OP DE WACHTLIJST
close-link

Wil je als eerste weten wanneer je mijn nieuwe boek beschikbaar is? Zet je dan even op de wachtlijst.

ZET MIJ OP DE WACHTLIJST
close-link