fbpx

Online Amazon Training van Marco Coninx                                 

4000 euro per maand bijverdienen naast je baan of studie via het verkopen van producten via Amazon.

      Zonder dat je zelf pakketten hoeft te versturen of de klantenservice hoeft te doen.

Te mooi om waar te zijn? Ik deze training bewijs ik dat het realiteit is.


Een online training over hoe ik mijn winstgevende shops via Amazon begon – met mijn unieke methode die zelfs in tijden van crisis succes heeft. 
Geen vulling, alleen 100% waarde.

Wie is Marco?

Marco Coninx verkoopt al ruim 10 jaar producten online. In 2013 won hij de FD gazelle award voor het snelst groeiende bedrijf van Limburg.  Hij is auteur van het boek "Verover Europa via Amazon" en "Alles wat je moet weten over verkopen via Amazon" en heeft de laatste jaren voor meer dan 10 miljoen euro aan eigen producten verkocht via Amazon.

Sinds 2017 helpt Marco anderen een succesvolle Amazon business op te zetten en heeft inmiddels honderden mensen geholpen bij het starten van hun Amazon business. 

In deze training laat Marco het geheim zien hoe hij een succesvolle Amazon business heeft opgezet die zijn leven compleet veranderd heeft. 

“Verkopen via Amazon heeft ervoor gezorgd dat ik mijn droomleven leef. Meer tijd met mijn vriendin, kinderen en geen enkele financiële stress meer. Het voelt als mijn plicht om mijn methodes te delen met mensen die ook succes willen (en bereid zijn daar voor te werken!) ” – Marco ConinxSUCCESVERHALEN

”De laatste tijd heb ik veel persoonlijk contact gehad met Marco voor het lanceren van mijn producten. Hij wil echt dat jij succes hebt!

Ik heb inmiddels vier producten online en heb hiermee een prima aanvulling op mijn inkomsten. Ik verwacht dat ik binnen 6 maanden al een boven modaal inkomen heb van mijn Amazon verkopen terwijl mijn verkopen maar blijven groeien.”

Jeroen


"Ik heb de cursus van Marco gevolgd en de stappen uit de videotraining toegepast, wat me veel tijd bespaard heeft. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. De informatie die Marco geeft is eenvoudig te volgen en biedt houvast in alles wat te maken heeft met het opzetten van je eigen Amazon business.

Naast de cursussen heb ik meerdere malen contact gehad met Marco over specifieke vragen die ik had tav mijn amazon business. Hij is altijd bereid om mee te denken om je business te laten groeien. 
Dankzij Marco heb ik diverse producten in de top 10 van Amazon gekregen. Zo heb ik een gedegen amazon business kunnen opzetten waarvan ik kan leven."

Frank