ZONDER INVESTERINGEN EN TAALPROBLEMEN SUCCESVOL VERKOPEN IN HEEL EUROPA VIA AMAZON

Deze cursus behandelt alles wat een Amazon verkoper dient te weten en geeft je een flinke voorsprong op je concurrenten.

Voordelen van dit model:

✅ Geen (dure)website nodig.

Geen taalproblemen bij het verkopen over de grens. Amazon neemt de klantenservice over.

✅ Slechts een zeer lage investering in goederen is noodzakelijk. Verkopen op Amazon kan al met slechts 1 product.

✅ Alle leveringen aan en retourzendingen van klanten worden door Amazon afgehandeld.

Geen enkele technische kennis nodig met betrekking tot online verkopen.

Weinig arbeidsintensief model. Amazon neemt het meeste van het werk uit handen.  

 

 

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Voor iedereen die fysieke producten verkoopt. Of je nu een webshop, een fysieke winkel of alleen een product hebt waarvoor je nog een afzetkanaal zoekt, Amazon is het perfecte platform en deze cursus leert je hoe je succesvol op Amazon kunt worden.

 

“Het verdienmodel van de komende jaren: Het verkopen van je eigen producten via externe platformen zoals Amazon”

 

Nu is het juiste moment 

Er is geen betere tijd in de geschiedenis van de mensheid geweest om producten te verkopen. Het internet zorgt ervoor dat de grenzen vervagen. 

Waar je 10 jaar geleden met een fysieke winkel een bereik van duizenden mensen had, heb je nu via het internet de wereld aan je voeten liggen. Je kunt jouw product eenvoudig onder de aandacht van een miljoenenpubliek brengen. 

Wat het nog aantrekkelijker maakt is het feit dat het online verkopen nog maar in de kinderschoenen staat. Slechts 15% van alle retail aankopen vindt op dit moment plaats via internet. De verwachting is dat dit percentage binnen 5 jaar verdubbelt. Over potentie gesproken. 

Niet via een webshop

De tijd dat je een webshop winstgevend kon runnen in je vrije tijd vanaf je zolderkamer is voorbij. Sterker nog, ik ben van mening dat als je online producten gaat verkopen je beter geen webshop kunt beginnen: de concurrentie is moordend en de marketingkosten rijzen de pan uit.

Meeliften op het succes en het miljoenenpubliek van externe verkoopplatformen zoals Amazon is veel aantrekkelijker. Go where the traffic is.

Het bewijs dat het werkt

3mio 2018

In mei 2016 ben ik samen met mijn vriendin een nieuw account gestart met heel andere producten en een totaal startkapitaal van € 2.000,-. Onderstaand de resultaten over 2016 en 2018.

Van mei tot en met december 2016 hebben we in totaal 85000 euro omzet gedraaid met slechts 5 producten en een marge van 20% onder de streep. Omgerekend is dit 17000 euro in een half jaar.  

Hier zitten uiteraard ook de ‘mindere startmaanden’ in. Kijk je naar december dan bedroeg de omzet 25000 euro. De winst bedroeg meer dan 6000 euro!!! En nu komt het mooie; de tijd die we momenteel per week aan dit account kwijt zijn, is slechts 4 uur!!  

Over 2018 bedroeg de omzet 238000 euro met een marge van ruim 44000 euro.  

Mijn vriendin heeft haar baan kunnen opzeggen en heeft nu veel meer quality time met onze kinderen en kan haar dagen indelen zoals zij dat wilt.  

Wat als je geen 2000 euro hebt? Geen probleem. Je kunt ook met een paar honderd euro beginnen. Alleen duurt het dan iets langer voordat je bovenstaande omzet realiseert. 

Wat leer je in de cursus

Herken je het volgende? Je hebt een cursusdag gevolgd, bent razend enthousiast en wilt met de stof aan de slag gaan. De volgende dag op het werk komt er een probleem op je bord en is de cursus niet meer top of mind. Als je een paar dagen later je aantekeningen bekijkt, vraag je je af; hoe zat het ook al weer precies. Dit wil ik vermijden.

Mijn cursus bestaat uit 1 fysieke ‘les’dag waarbij ik door alle stappen loop die nodig zijn om succesvol te worden. Na afloop van deze dag ontvang je een log-in voor een video cursus (van dik zes uur) waarin alle stappen nogmaals uitvoerig worden besproken.

Module 1 Aanmaken verkopersaccount 

Module 2 Amazon en BTW  

Module 3 Toevoegen van producten  

Module 4 Verzenden van producten  

Module 5 Lancering/Marketing  

Module 6 Optimalisatie  

Module 7 Beheer  

Module 8 Amazon USA  

  

Meer dan 7 uur lesstof waarbij je meekijkt over de schouder van iemand die al 5 jaar zeer succesvol op Amazon is.  

Zo leer je onder andere:

✅De strategie waarmee je binnen een week op pagina 1 van de zoekresultaten komt

✅Hoe je de cruciale zoekwoorden voor jouw producten vindt

✅Wat alle opties op het dashboard van Amazon nu precies inhouden en wat je ermee kunt

✅Wat de adverteeropties op Amazon zijn en hoe ze werken

✅Hoe je geld kunt terugvorderen van Amazon wanneer je FBA gebruikt (vorig jaar heb ik 10.000 euro teruggekregen van Amazon middels de technieken die ik met je deel)

✅Hoe je killing product listings maakt die conversiepercentages boven de 10% hebben

✅Hoe je met behulp van mijn Amazon checklist je Amazon account gezond houdt

✅Alles wat je moet weten om producten naar Amazon warehouse te versturen

✅Alles wat je moet weten met betrekking tot BTW

✅Hoe je de bezoekers van je concurrenten kunt “stelen”

✅En nog veel en veel meer….  

Enkele reacties van cursisten

“De cursus van Marco had een duidelijke structuur en gelukkig werd ook de interactie met de cursisten aangemoedigd. Aan eind van dag heb je een prima beeld wat er voor nodig is om via Amazon succesvol te zijn. Zeker een aanrader!”

Wil

“Het is duidelijk dat Marco enorm veel kennis heeft over het verkopen op Amazon. Wat zijn training sterk maakt is dat hij hele praktische tips geeft, die meteen toepasbaar zijn. Ook weet hij goed het niveau van de groep te peilen en zich aanpassen op de mensen die hij voor zich heeft. Deze training is in mijn beleving voor mensen die de groei van hun verkopen op Amazon willen versnellen.”

Jack

“In een dag tijd alles kunnen leren wat ik nodig heb om mijn business uit te breiden naar het buitenland. Alle onderdelen werden goed uitgelegd en je had continue de mogelijkheid om vragen te stellen. Ik kan deze cursus aan iedereen aanrijden die er over nadenkt om te gaan verkopen op Amazon.”

Bas

“Met veel belangstelling heb ik de cursus Verover Europa, Succesvol verkopen via Amazon gevolgd bij Marco Coninx. Zijn uitleg is gedegen, zeer uitgebreid en duidelijk. Na een cursusdag weet je precies wat je moet doen om zelf aan de slag te gaan met verkopen van je eigen private label producten op Amazon. Een echte aanrader!” 

Astrid

“Een dagje over Amazon FBA was heel leerzaam, want er komt veel bijkijken. Marco is goed op de hoogte van de Amazon FBA business, vragen werden beantwoord en het was interessant te zien hoe hij o.a. zijn productonderzoek doet en met welke software. Kortom het was een goed verzorgde dag met een lekker lunch op een goed locatie. Echt top!”

Christine

“De “Verover Europa” cursus van Marco Coninx kan ik eenieder die succesvol op Amazon wil gaan verkopen (en zelfs wanneer je al actief bent) van harte aanbevelen! Het was een zeer interessante dag met waardevolle inzichten in de werkwijze van Amazon en hoe hierop slim te anticiperen. Ook de vele tips op het gebied van online analyse & optimalisatie tools in de markt (soms zelfs gratis) komen goed van pas en zet ik inmiddels ook succesvol in.”

Richard

“Het was een zeer leerzame dag. Marco heeft veel ervaring en deelt deze op een hele ontspannen wijze waarin genoeg ruimte is om dieper op de materie in te gaan. Alle aspecten die belangrijk zijn werden uitgebreid behandeld. Ook de interactie met de medecursisten en de ervaringen die gedeeld werden maakte het voor mij een zeer succesvolle training. En heeft mij een geweldige boost gegeven.  

Bedankt Marco!”

Jeanette

Het aanbod

In Amerika worden dit soort cursussen voor duizenden euro’s aangeboden. En dan betreft het negen van de tien keer alleen een video cursus. Ik wil het meer persoonlijk maken in de vorm van een training op een locatie met een video cursus als aanvulling.  

Verder wil ik het toegankelijk houden voor zoveel mogelijk mensen. Vandaar dat ik deze cursus niet voor 2000 euro maar voor slechts 899 euro (ex btw) aanbiedt. Als je je nu inschrijft, betaal je slechts 749 euro (ex btw).  

Je krijgt hiervoor een inspirerende cursusdag in Eindhoven (09.00-1730) en toegang tot dik 7 uur aan video materiaal waarin ik je mijn bewezen successtrategie leer.

Het aantal plekken is beperkt dus ben er snel bij.  

Bonussen

✅ Als je je nu inschrijft krijg je naast toegang tot de online video cursus ook 2 maanden GRATIS toegang tot de exclusieve Amazon VIP community. In deze community kun je mij vragen stellen en sparren met gelijkgestemden.  

✅ Een BOL.com product lanceringsstrategie. Amazon is by far mijn favoriete platform, echter hoort BOL.com zeker ook thuis in de “mix”. Ik deel de lanceerstrategie waarmee je met ieder product binnen een week op pagina 1 van de zoekresultaten kunt komen.

✅Je ontvangt mijn concurrentie analyse tool helemaal GRATIS (normaal 395 euro).

 

HOOR ALS EERSTE WANNEER DE NIEUWSTE CURSUSDATUM BEKEND IS
ZET MIJ VRIJBLIJVEND OP DE WACHTLIJST

Antwoorden op veelgestelde vragen

1) Is een lunch inbegrepen bij de cursus? 

Ja, een uitgebreide lunch is inbegrepen.

2) Wat is de exacte locatie van de cursus? 

Van der Valk Hotel Eindhoven. Gratis parkeergelegenheid inbegrepen. De cursus duurt van 09.00 tot circa 18.00.

3) Hoe lang heb ik toegang tot de online video cursus? 

Voor altijd.

4) Is succes gegarandeerd? 

Als je de stappen in de cursus volgt is de kans op succes maximaal. Garanties zijn er mijns inziens niet in het leven. Als je cursussen tegenkomt die succes garanderen, zouden er alarmsignalen moeten afgaan. 

5) Kan ik dit echt doen in slechts 2 uur per week?

Dat kan zeker. Het ligt aan je eigen ambities. Als je maar 1 of enkele producten wilt lanceren, is dit zeker mogelijk. Is het je ambitie een breder assortiment producten (10 of meer) te gaan verkopen dan zal het aantal uren per week ook toenemen. Het begin van het proces waarin je op zoek gaat naar een goed product is het meest arbeidsintensief. Daarna neemt Amazon heel veel van je over en loopt veel van je business op auto pilot.

6) Komt het BTW verhaal ook aan bod in de cursus?

Ja, dit komt ook aan de orde.

7) Kan ik na de cursusdag ook nog vragen stellen? 

Jazeker. Je krijgt toegang tot de VIP community. Hierin kun je alle vragen stellen die je hebt. Ik zal deze dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.  

8) Wat is het belangrijkste verschil met diverse Amerikaanse Amazon cursussen? 

De belangrijkste verschillen zijn dat deze cursus in het Nederlands is, dat er een lesdag op locatie is en dat ik ook het BTW thema uitvoerig onder de aandacht breng. Mijn cursus is overigens ook uitermate geschikt voor mensen die op Amazon USA willen verkopen.

                                                                                                 Copyright © 2019 verovereuropa.nl

Hoor als eerste wanneer de nieuwe cursusdatum bekend is

ZET MIJ OP DE WACHTLIJST
close-link

Hoor als eerste wanneer de nieuwe cursusdatum bekend is

ZET MIJ OP DE WACHTLIJST
close-link

HOOR ALS EERSTE WANNEER DE NIEUWSTE CURSUSDATUM BEKEND IS
ZET MIJ VRIJBLIJVEND OP DE WACHTLIJST
close-link
nl_NLDutch
nl_NLDutch