fbpx


Coaching door de Amazon expert van Nederland

ONLINE COACHING AMAZON

Wil jij de snelste route naar succes pakken? Wil je een steile leercurve, veel onderzoekstijd besparen en stap-voor-stap begeleiding krijgen van iemand die al een succesvol Amazon bedrijf heeft opgebouwd? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Ik help je je grootste problemen/uitdagingen op te lossen en obstakels te overwinnen die jouw amazon succes dat binnen handbereik ligt in de weg staan.

Enkele voorbeelden van onderwerpen die je met me kunt bespreken:

  • Productselectie
  • Sourcing op Alibaba
  • Productlancering op Amazon
  • Cruciale zaken lancering op Amazon USA
  • Het activeren van je amazon account
  • Hoe om te gaan met concurrentie
  • Promotie en marketing binnen Amazon
  • Productlisting optimalisatie
  • Het kiezen van de JUISTE keywords
  • Enz.

Jouw vragen staan centraal en tijdens de sessie beantwoord ik alle vragen die bij jou leven. Ik geef je praktische tips specifiek toegespitst op jouw situatie.


Ben je geinteresseerd? Stuur dan even een mail naar info@verovereuropa.nl

 

WAT KLANTEN ZEGGEN:

“Marco heeft ons wegwijs gemaakt in de jungle van Amazon. Het aantal mogelijkheden binnen Amazon is ongekend, het was voor ons lastig om de (voor ons) essentiële opties te vinden, aan de juiste ‘knoppen’ te draaien en dit te vertalen naar daadwerkelijke sales. In de eerste sessie gaat Marco globaal in op Amazon zelf, wat er mogelijk is binnen dit e-commerce platform en hoe je hier met het bedrijf op in zou kunnen spelen. In de daaropvolgende sessie wordt er, afhankelijk van wat jij wilt,  verder ingegaan op de specifieke zaken, zoals bijvoorbeeld: advertentiecampagnes opzetten en het vergaren van reviews. Ik raad iedereen aan om een Amazon-sessie te doen met Marco Coninx, of je ervaren bent of minder ervaren, het leidt sowieso tot nieuwe inzichten.”

Rick van Sorara Outdoor Living B.V.

“Het handboek ‘ Verover Europa via Amazon’ was een goede uitgangsbasis en checklist om onze producten op de juiste manier op Amazon te plaatsen.

We hebben in eerste instantie onze T-shirts op Amazon.de neergezet. Hiermee hebben we kunnen zien hoe de diverse onderdelen en velden van Amazon functioneren.

Daarna hebben we al gauw de stap gemaakt om onze T-shirts op alle Europese Amazon platvormen te installeren.De specifieke feitjes die voor elke ondernemer verschillend kunnen zijn, hebben we met behulp van een persoonlijke consult van Marco Coninx kunnen aanscherpen. Deze puntjes op de i waren de doorslag om binnen een maand ook daadwerkelijk omzet te genereren op de Europese Amazon platvormen.

Alca Fashion kan ieder ondernemer die serieus een product op Amazon wil verkopen, aanraden om dit grondig voor te bereiden middels het boek ‘ Verover Europa via Amazon’ en aanvullend Marco Coninx te consulteren voor extra aanvullingen en tips.

Daarnaast is het verstandig om bij twijfel jouw Amazon strategie met Marco door te nemen. Dit ter voorkoming van mogelijke ernstige fouten die je onnodig veel werk kunnen bezorgen.

Onze verwachting is dat we door deze Amazon strategie op korte termijn meer omzet zullen genereren via Amazon dan via alcafashion.nl.”

Jaap Krijgsman CEO van Alca Fashion BV

Een tijdje geleden ben ik op het internet in aanraking gekomen met de website Verover Europa. Ik heb het boek “Verover Europa via Amazon” gekocht en heb daar zeer veel nuttige tips uit gehaald welke ik in de praktijk toe heb kunnen passen.

Vervolgens heb ik met Marco een online coachingsessie gedaan. Mijn doel was om meer effectiever te werk te kunnen gaan in de jungle van Amazon. Er zijn tal van tools waarover Marco uitleg kan geven om effectiever te werk te gaan!

Tijdens de sessie van een uur heb ik veel praktische tips gekregen die ik gelijk kon toepassen. En ik kan uit ervaring zeggen: ‘’Het werkt”! Zo zijn mijn sales en reviews aanzienlijk gestegen.

De online coach sessie met Marco heeft echt tot nieuwe inzichten geleid.

Mocht je ook actief zijn op Amazon…schroom niet om contact op te nemen met Marco! Hij heeft ervaring en kan je helpen met jouw vragen!

J. van Rijn International Sales Manager bij Airmax b.v.


Sparringspartner voor onze Amazon business

Sinds wij 2015 zijn gaan verkopen op Amazon is er veel veranderd. Van listing tot (FBA) vooraadoptimalisatie, van beoordelingen tot accounthealth. Er komt veel kijken bij het succesvol verkopen op Amazon.

De coachingsgesprekken die ik van tijd tot tijd heb met Marco geven altijd veel concrete tips en zitten je aan het denken hoe we onze Amazon strategie verder kunnen vormgeven. Doordat Marco zelf een mooi (Amazon) bedrijf heeft weet hij altijd precies waar hij het over heeft. Voor mij erg prettig!

W Wansink. Terona BV