fbpx

Reviews Cursisten

"Ik heb de cursus van Marco gevolgd en de stappen uit de videotraining toegepast, wat me veel tijd bespaard heeft. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. De informatie die Marco geeft is eenvoudig te volgen en biedt houvast in alles wat te maken heeft met het opzetten van je eigen Amazon business. 

Naast de cursussen heb ik meerdere malen contact gehad met Marco over specifieke vragen die ik had tav mijn amazon business. Hij is altijd bereid om mee te denken om je business te laten groeien. Dankzij Marco heb ik diverse producten in de top 10 van Amazon gekregen. Zo heb ik een gedegen amazon business kunnen opzetten waarvan ik kan leven."

Review Frank Dibbets


"Deze cursus is een super waardevolle training. Tijdens de training wordt het hele traject doorlopen: van het analyseren van producten om te komen tot een geschikt product tot en met het verbeteren van je productverkoop op Amazon. Het is een hele praktische en duidelijke training die je stap voor stap door het verkoopproces op Amazon leidt. Marco heeft ruime ervaring met verkopen via Amazon, tijdens de training krijg je heel veel tips en tricks om je product op Amazon succesvol te verkopen.  Ik ben kritisch en heb verschillende trainingen gevolgd maar dit was de beste en meest praktische training! De training is ECHT een AANRADER voor iedereen die op Amazon wil gaan verkopen of net is gestart met verkoop via Amazon!!"

Review Nicole  Rongen– een enthousiaste cursist


"De laatste tijd heb ik veel persoonlijk contact gehad met Marco voor het lanceren van mijn producten. Hij wil echt dat jij succes hebt!

Ik heb inmiddels vier producten online en heb  hiermee een prima aanvulling op mijn inkomsten. Ik verwacht dat ik binnen 6 maanden al een boven modaal inkomen heb van mijn Amazon verkopen terwijl mijn verkopen maar blijven groeien."

Review Jeroen Post"Ik kwam naar Marco toe voor advies, wat ik gevonden heb is een mentor. Een jaar geleden heb ik de cursus Verover Europa gekocht om meer te weten te komen over verkopen via Amazon. De cursus leerde ook hoe ik goed kon onderhandelen met Chinese leveranciers, waar ik de beste verkoopkansen kon vinden en hoe ik op de eerste pagina van Amazon kom.

Na het effectief toepassen van deze methodes op mijn bol.com kanaal is mijn omzet aanzienlijk gegroeid en mijn onderneming van de grond gekomen.

Inmiddels heb ik mijn baan opgezegd en ben ik fulltime aan het ondernemen. Dat wat eerst een droom voor mij was is nu werkelijkheid geworden. Elke dag ben ik niet meer aan het werken, nee ik ben aan het bouwen. En het voelt fantastisch.

Binnen een paar maanden van €0 naar €10.000 gaan is geweldig!

De grootste waarde van de gehele cursus is dat ik nu een mentor heb waar ik al mijn vragen aan kan stellen en heel concrete antwoorden voor terugkrijg.

Het voelt alsof hij een grote broer is die je tips geeft. Daarbovenop heb ik levenslang toegang tot de Verover Europa community waar in videoformaat zeer waardevolle content omtrent het verkopen op Amazon en Bol.com geplaatst wordt.

Ook is het fijn om je vragen te stellen aan de community en mensen die in dezelfde fase als jij zit te stellen. 

Door deze waarde voelt het alsof ik in drie maanden de stappen zet die mij anders drie jaar zouden kosten.

In de cursus wordt verteld waar je alles het beste kan vinden. Dit in je eentje uitvogelen kost heel veel tijd, tegenslagen, en moeite. Door dat alles in een omgeving te vinden is het bijzonder fijn om te leren en makkelijke stappen naar het volgende niveau te maken.

Mijn motivatie wordt elke dag groter, ik sta vroeger op om meer te doen en meer succes te behalen. Heel erg blij met deze stap die ik gezet heb.

Marco bij deze hartstikke bedankt en samen gaan we op naar nieuwere hoogtes!"

Review Bastian van Stigt"Wanneer je via Amazon wil gaan verkopen is de cursus (beginner) een uitstekend startpunt. Alle facetten die komen kijken bij het verkopen op Amazon komen hierbij aan bod. Zelf vond ik de product research module, lancering op Amazon erg interessant en leerzaam.

Marco heeft mij ook begeleid bij de lancering van mijn eerste product en het opzetten van de advertising (PPC). In november heb ik gelanceerd en stond begin december voor een belangrijk keyword op de eerste pagina (+ Amazon’s choice badge) bij Amazon.

Dit heeft me in december erg geholpen bij de verkopen; er zat zelfs een topdag van 62 verkopen per dag tussen een week voor de kerst. Dit geeft gelijk de kracht van het platform aan en is dus ook voor een beginnende verkoper haalbaar. Als persoon is Marco erg enthousiast om anderen te helpen met het onder de knie krijgen van de Amazon business. Erg handig om terug te kunnen vallen op iemand met veel kennis en ervaring!"

Review Robbie van de Wijnckel


"Marco is absoluut een specialist op het gebied van verkopen via Amazon! Na het volgen van deze cursus was het zeer duidelijk wat er voor ons nodig was om onze handel succesvol te kunnen gaan verkopen op dit reusachtig platform. Een aanrader voor iedereen die serieus en snel wilt starten met verkopen via Amazon!"

Review Bas Urlings


"Marco is een echte expert wat betreft verkopen via Amazon. Hij neemt je mee door het gehele proces (begin tot eind) en vertelt je alle best practices in de verschillende fases. Doordat Marco jaren ervaring heeft met Private Labelen producten verkopen via Amazon, kan hij je exact vertellen waar je op moeten letten en hoe je je concurrentie kan verslaan. Ook vanuit financieel perspectief laat hij je zien hoe je de financiële haalbaarheid van je producten kan doorrekenen. Daarbij is hij uitermate betrokken bij hoe het een ieder vergaat. Elke geïnvesteerde euro in de cursus van Marco is het absoluut waard en in no-time terugverdiend."

Reviews Robin Vegter


"Tijdens de webwinkelvakdagen hoorde ik Marco spreken en werd ik meteen geraakt door zijn enthousiasme en kennis over het verkopen via Amazon. Ik heb dan ook niet getwijfeld over het volgen van de cursus bij Marco. Deze cursus is een must voor iedereen die serieuze plannen heeft om te gaan verkopen via Amazon. Marco neemt je in de cursus stap voor stap mee in het hele proces en geeft veel achtergrondinformatie en handige tips en tools. Volgens mij kan het niet anders dan dat je succesvol gaat worden op Amazon als je Marco’s instructies nauwkeurig opvolgt. Ik ga er helemaal voor!"

Reviews Yvonne de Vries"Marco heeft een duidelijke en complete cursus in huis waarbij alle facetten van het verkopen aan Amazon aan bod komt. Hij legt je in duidelijke stappen uit wat je moet doen om succesvol te worden ondersteund met digitale hulpmiddelen.  Zeker een goede investering!"

Reviews Stephan Wesseling"De cursus heeft mij enorm geholpen en extra geïnspireerd! Veel bruikbare en handige tips, die ook geld besparen. De enorme ervaring die Marco heeft met Amazon deelt hij met je. Dit zorgt er ook voor dat je het wiel niet helemaal zelf hoeft uit te vinden. Een regelrechte aanrader."

Review Pascal Stumpers"De cursus was zeker geen standaard cursus waar een powerpoint wordt afgewerkt, maar een cursus waar dadelijk de praktijk geleerd wordt met life voorbeelden en data. Hij verkoopt zelf succesvol op Amazon en het is fanatastisch dat hij zijn ervaringen wil delen met andere om nog meer mensen een mogelijk succesvolle start te geven. "

Review Stefan Engelen


“Enige tijd geleden kwam ik met Marco in aanraking via het nuttige boek ‘Verover Europa via Amazon’.  Zowel dit boek als de cursus die ik heb gevolgd hebben me enorm geholpen om de complexe materie van verkopen op Amazon snel goed te begrijpen. En met succes, onze Amazon omzet is het afgelopen jaar verdubbeld. Zolang je de juiste dingen doet, kan Amazon bijdrage aan een zeer interessante en stabiele omzet. Marco’s cursus helpt hier enorm bij”

Review Jiri Verstraaten

0


“De cursus van Marco Coninx kan ik eenieder die succesvol op Amazon wil gaan verkopen (en zelfs wanneer je al actief bent) van harte aanbevelen!  Ook de vele tips op het gebied van online analyse & optimalisatie tools in de markt (soms zelfs gratis) komen goed van pas en zet ik inmiddels ook succesvol in.”

Review Richard Kras
“Deze cursus is een absolute aanrader voor iedereen die online verkoopt of wil verkopen. Van het vinden van de juiste producten, het onderzoeken van de financiële haalbaarheid, het inkopen in China tot het transport naar Amazon warehouses, als ook de succesvolle lancering van je producten. Alles wordt stap voor stap uitgelegd met duidelijke voorbeelden in praktische video’s. Marco is een expert op het gebied van verkopen van privat label producten op platformen, is heel hands on en zeer transparant over zijn ervaringen en de mogelijkheden van verkopen op platformen. Hij deelt do’s and don’ts en tipt over onmisbare software voor het monitoren en stimuleren van je sales.

Inmiddels verkopen we producten onder eigen merk en halen we uit onze verkopen één jaarsalaris. Ons doel voor dit jaar een verdubbeling van onze resultaten en dit allemaal nog met dezelfde product waarmee we zijn gestart. Ook uitbreiding staat nog op de planning dit jaar en wij gebruiken daarvoor alle kennis en tools die Marco ons heeft aangereikt en zijn ervan overtuigd, dat ook dit weer succes gaat opleveren”.

Review Conny Oosting