fbpx


Monitor eenvoudig de organische bezoeken en conversies van je productenJe kent de uitspraak Meten is Weten vast wel. Het meten van bepaalde zaken is cruciaal in ieder bedrijf, zo ook in een Amazon business. 90% van de sales op Amazon vinden plaats op pagina 1 van de zoekresultaten. Men zegt dan ook weleens gekscherend: ‘The best place to hide a dead body is on page 2 of the search results.’ Het draait om pagina 1. 

Je kunt betaald of niet betaald op pagina 1 komen. Uiteraard sta je het liefste onbetaald op pagina 1. Als je middels een rankingcampagne pagina 1 organisch hebt bereikt, wil je daar natuurlijk ook blijven. En als je daar staat wil je kliks en sales krijgen.

Het monitoren van de organische bezoeken die je hebt en de conversies is dan ook cruciaal. Een daling in je organische bezoeken kan betekenen dat je weer meer afhankelijk wordt van advertenties.  

Iedere Amazon verkoper dient te weten hoeveel organisch bezoek ieder van zijn producten op Amazon heeft en belangrijker nog hoe dit zich ontwikkeld. Daarnaast dien je ook te weten wat het organische conversiepercentage van je producten is en hoe zich dit over tijd ontwikkeld.

Deze informatie is uit het Amazon systeem te halen maar is erg bewerkelijk om te analyseren.

Met de sessie analyzer is dit verleden tijd. Binnen 5 minuten analyseer je tientallen of honderden producten voor wat betreft hun ontwikkeling in organische sessies en conversies.

De sessie analyzer laat je zien hoeveel van je productbezoeken organisch (niet betaald) waren en wat de organische conversieratio van je product is en hoe de ontwikkeling van deze zaken over tijd is. Deze cijfers zijn cruciaal om je Amazon business te laten groeien. De sessie analyzer presenteert je deze informatie met praktisch 1 druk op de knop.

Bespaar jezelf kostbare tijd en bestel de Sessie Analyzer vandaag nog.


Normale Prijs: €599,-

Profiteer nu van onze speciale actie

JOUW INVESTERING VANDAAG: €399 (ex btw)

Veelgestelde vragen:

Wat heb ik nodig om de Analyzer te gebruiken? 
Alleen toegang tot je amazon account:-)

Werkt de Analyzer ook voor Amazon Frankrijk?
De Analyzer werkt voor alle Europese landen en USA.

Hoe werkt het installatieproces?
Heel eenvoudig. Na aanschaf ontvang je van mij een mail met daarin de Analyzer en enkele video’s hoe deze te gebruiken.