2500 euro per maand verdienen via Amazon met 1 product

2  comments

2016-04-23_1628Door de steeds maar toenemende concurrentie op bestaande (merk)producten, wordt het steeds moeilijker een goede boterham te verdienen op deze producten. Ik verwacht dat de markt binnen een paar jaar gedomineerd worden door een paar grote spelers. Een eigen webshop beginnen met bestaande (merk) producten loont zich niet meer.

Het verdienmodel van de toekomst is mijns inziens het private label model. Bij private label worden de producten geproduceerd door een bepaald bedrijf om op de markt gebracht te worden door een ander bedrijf onder een eigen merknaam. Vergelijk het met een huismerk in de supermarkt.
Een vraag ik geregeld krijg is: Hoe vind ik nu een interessant product om op Amazon te verkopen? Helaas bestaat er geen stappenplan dat je gegarandeerd een succesproduct oplevert. Wel bestaan er tools die het proces om een interessant product te vinden enorm vereenvoudigen.
Zelf gebruik ik de tool Jungle scout om nieuwe interessante producten te vinden. In onderstaande video leg ik stap voor stap uit hoe ik dit doe.

Klik hier om naar junglescout te gaan

Jungle Scout bespaart mij enorm veel research tijd en heeft me geholpen enkele succesvolle private label producten te vinden. Uit eigen ervaring weet ik dat 2500 euro per maand op één product verdienen echt mogelijk is . Waarom nog een webshop beginnen met alle rompslomp eromheen? Start met het private labellen van producten en creëer een mooi eigen merk.

Heb je ervaring met private labellen? Of heb je een andere mening? Ik hoor het heel graag. Laat je reactie achter onder in het commentaarveld.

Op jouw Amazon succes!

Marco

Deel dit artikel met jouw Facebook vrienden en -fans, LinkedIn contacten, en Twitter volgers  via de share knoppen hieronder, zodat ook de mensen in jouw netwerk profiteren.


Vond je dit een waardevol artikel?

         Schrijf je dan in om updates en nieuwe artikelen te ontvangen


Laat een reactie of vraag achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met

 1. Mooie site heb je, ben hem eens goed aan het bestuderen en zit er ook aan te denken om eindelijk eens te starten en de producten in China in te kopen. Ondervindt je nooit problemen dat men hier in Nederland of Europa meldt dat het product niet verkocht mag worden omdat het buiten Europa is ingekocht? Wat als het er precies het zelfde uitziet, maar door bijvoorbeeld private labelen een ander merk heeft?

  1. Hoi Marco,

   Dank voor je reactie.
   Ik importeer sinds 2009 vanuit China en heb daar nog nooit problemen mee gehad. Je kunt problemen krijgen als je nep merkproducten gaat importeren, de zogenaamde copycats. Bijvoorbeeld nep Nike schoenen. Als je je eigen schoen op de markt brengt met je eigen logo/design is er niks aan de hand, tenzij er sprake is van een gepatenteerd product. Op 95% van de producten zitten echter geen patenten.
   Succes

   gr MArco

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}